“Oh, panda’s gaan bekijken in het Citadelpark”

Is het u ook al opgevallen dat het blijkbaar altijd de eerste keer is dat die bejaarde voor u in de rij Bancontact gaat gebruiken?

Brutin.be is een trage, eenzame dood aan het sterven heb ik den indruk. En het ergste is dat ik te moe ben om er iets aan te doen. Ik schrijf nog steeds graag hoor, maar als ik thuiskom heb ik gewoon de energie niet meer om paragrafen vol zever te schrijven, laat staan grappige zever. Maar als iemand een idee heeft voor een post, ik hoor het graag. Ilse beweert trouwens dat die vermoeidheid maar zes weken duurt, wat toevallig ook de langste periode is die zij ooit heeft moeten lesgeven vooraleer ze weer vakantie had.

Deze post is zoals die Where’s Waldo? prenten maar dan met Humor in plaats van Waldo en hij is onvindbaar.

Pieter en ik waren vorige week dinsdag op wandel door het Citadelpark en bij de grote vijver heb je een plekje met bamboestengels, waardoor ik er van overtuigd was dat er panda’s in de buurt waren. Waarop Pieter een fictief gesprek begon tussen iemand anders en zichzelf “En wat heb jij gedaan vandaag?”. Het antwoord leest u in de titel!

3 thoughts on ““Oh, panda’s gaan bekijken in het Citadelpark”

  1. Een jaar duurt dat. Een jaar van uitgeput in de zetel neerploffen. Als je hard werkt toch. En na dat jaar ben je bovendien 10 jaar verouderd. Ik zou nog maar wat verderstuderen als ik u was!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *