Au revoir ooievaar

Het is niet alsof ze binnen een week al beginnen of zo, maar er werd op de mailinglijst van Het Project op aangedrongen: wie heeft er zin om artikels te schrijven tijdens de Gentse Feesten over de Gentse Feesten? Ikzelf ben alvast niet van plan om één van mijn schaarse verlofdagen op te offeren tijdens die periode, dus om te vermijden dat ik me schuldig ga voelen, zou het leuk zijn moest ik mensen vinden die zin hebben om iets neer te schrijven. Kandidaten mogen zich altijd melden in de comments.

En nu ik toch aan het schooien ben, we zoeken ook nog Gentse studenten, enfin, studenten die in Gent studeren, om tijdens de blok- en examenperiode een artikel te schrijven over hun boeiende dagen. Kandidaten mogen zich ook altijd melden in de comments. Mensen die een studieschema opstellen, gelieve u te onthouden.

Hallucinante situatie deze morgen. Mensen van een bepaald kantoor vroegen gewoon naar mij. Naar mij. Ik werk nog geen drie weken. En het ging dan nog over een kantoor waar ze al weken met een serieus probleem zitten dat maar niet opgelost raakt en waar wij niet veel aan kunnen doen (we wachten momenteel op een antwoord uit India. Yeah.). Mijn collega’s vonden het natuurlijk allemaal plezant, maar ik mocht het wel weer uitleggen aan de telefoon waarom het zolang duurt. Maar stiekem vond ik het ook plezant.

Checkt da, een ganse post zonder Ilse te vermel- ah fuck.

3 thoughts on “Au revoir ooievaar

  1. Hij legt gewoon zijn boontjes te week voor het geval dat Henk ooit aan lagerwal geraakt en i. hem laat zitten. Of Henk een internationale carrière ontplooit en tons aanpapt met een Braziliaans fotomodel, dat zou ook kunnen.

    Alle opties open houden, good thinking brutin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *