“Bonjour, c’est Diane, De Panne, je suis en panne”

Mijn collega die samen met mij was begonnen, heeft vandaag te horen gekregen dat hij volgende week niet meer moet terugkomen. “We laten u gaan” zoals ze dat mooi kunnen uitdrukken, alsof ze zichzelf een vogel wagen die haar jongen uit het nest duwt. Nu goed, ik was niet altijd erg positief over zijn manier van doen, maar ik vind het toch erg voor diene jongen. En voor mijn eigen ook natuurlijk, want dit betekent dat de dagen van “ik kan doen wat ik wil, zolang alles wat hij doet nog erger is” voorbij zijn. Alhoewel dat ook niet erg moeilijk was, ik heb niet zo snel de neiging om een gebruiker – baas van een kantoor dan nog – te vragen of hij niemand kan doorgeven die wél iets van computers kent. Oh en hij beantwoordde zijn calls met één oortje van zijn headset op, zijn andere oor, daar zat het oortje van zijn koptelefoon in. Smart move. Ik hou het voorlopig bij af en toe mijn e-mails lezen en beantwoorden.

Ik dacht, ik meld het even, want iedereen is _duidelijk_ superbenieuwd waar ik het in mijn post van 24 mei over heb. Zucht.

Ik heb het er toch moeilijk mee, met mijn dry spell. Ok, de periode mei tot september zijn nog nooit topperiodes geweest op bloggend vlak, maar ik kan dus echt geen deftige grap meer bedenken he. En elke dag iets posten en hopen dat het zo terugkomt lijkt ook al niet te helpen. Iemand nog een idee?

3 thoughts on ““Bonjour, c’est Diane, De Panne, je suis en panne”

  1. Verhalen over ‘t werk! Ik heb ne maat die helpdesk doet bij Mobistar, en elke dag heeft die wel verhalen over mensen met een IQ van 2.5 die naar hem bellen, om te vragen wat hun GSM-nummer is, om te vragen hoe ze een nummer in hun telefoonboek moeten zetten etc. Ik twijfel er niet aan dat ge minstens even leuke verhalen hebt, misschien zijn de verhalen zelfs grappig genoeg en hebben ze maar enkele lollen vandoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *