New York I love you, but you’re bringing me down

Blijkbaar hebben ze bij de stad Gent besloten dat de burgers een te positief beeld van buschauffeurs hebben, want toen ik daarnet op de 6 stapte richting Zuid en naar achteren wou wandelen, werd ik gewoon tegengehouden door de chauffeur. Of ik eens mijn kaartje wou laten zien. Vijf jaar in Gent en ik heb nog nooit niets aan een chauffeur (truckchauffeurs niet meegerekend) moeten laten zien, maar goed, ik heb toch een BuzzyPazz. Die leeghanger achter mij viel compleet uit de lucht en deed alsof hij plots ontdekte dat hij zijn portefeuille thuis had laten liggen. En het was extra grappig omdat ik hem al van driehonderd meter ver zag spurten om toch nog de bus te kunnen halen en hij dan uiteindelijk niet mee mocht.

Alléé, ik moet blijkbaar over mijn werk klappen. Ik werk natuurlijk niet op een gewone helpdesk he, mijn klanten zijn allemaal werknemers van Thomas Cook en ik eet in dezelfde cafetaria. En als ge googlet op mijn naam komt ge nogal redelijk snel op deze website terecht, als ge begrijpt wat ik bedoel. Maar es denken. Oh, deze middag hadden Michael en ik een discussie over wie van ons twee G. ging opbellen. Nu moet u weten dat G. al tientallen jaren bij Thomas Cook werkt en dat ze een serieuze degout van goh, hoe zou ik het zeggen, elektrische apparatuur heeft. Uiteindelijk ging Michael haar opbellen en ik haar collega. En toen ik belde, nam die collega helemaal niet op, neehee, u raadt het nooit, het was G.! Michael in een deuk en ik moest mijn lach inhouden. Maar lachen is goed, dan klinkt ge vriendelijker aan de telefoon heb ik mij laten vertellen. Iedereen klinkt ook ongelooflijk knap aan de telefoon, tot ge dan de telefoonlijst erbij haalt en hun foto opent. Daar ben ik dan ook mee gestopt. Tot zover mijn belevenissen bij Thomas Cook. Oh en toen ik op het toilet zat, kwamen er allemaal rare geluiden uit het kotje naast mij. Masturbatiegeluiden.

Stijn en ik staan trouwens niet weigerachtig tegen huisgenoten. Als ge dus in Gent wilt komen wonen en ge kunt huur betalen elke maand, laat eens iets weten. Door dit mee te delen heb ik zonet verzekerd dat niemand zal reageren, want dat is nog nooit eerder gebeurd op een oproep van mij.

Hmmmm, weer niks.

3 thoughts on “New York I love you, but you’re bringing me down

  1. Haha, ik zoek eigenlijk wel ergens een koterij in Gent want ‘k moet hier binnen 28 dagen weer weg uit Spanje. Voila, nu heeft er toch iemand gereageerd gelijk hé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *