Heb ik daarvoor 54 bollekes gekleurd?*

Gat-ver-der-rie.

leterme1.jpg

Kijkt! Zo’n dwazen! En gulder stemt daar op! Gulder zijt nog dwazer!

Maar goed, ik bekijk het positief, ik ga morgen een hoop blogs uit mijn feedreader mogen halen.

*Ik stem niet op Spirit.

9 thoughts on “Heb ik daarvoor 54 bollekes gekleurd?*

  1. ‘t Is godgeklaagd. Toch ook vies van de partij van de judoka’s. Vijf zetels potjandorie. Ze kunnen ze vullen met Dedecker zijn walgelijk lijf alleen al. De vetzak.

  2. ik leef met je mee. Heb toch een paar keer serieus moeten slikken hoor. Maar ze gaan wel zien wat ze eraan hebben. Het kan alleen maar beter gaan(voor de onzen natuurlijk).een paar goeie transfers lijk bij de Club en we spelen binnen 4 jaar(of vroeger) weer kampioen! Schone foto! Waar heb je da nog gevonden?
    Hou moed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *