Jezus houdt van kinderen

Mijn paraplu was deze avond opengesprongen op de bus. Niet alleen was het vreselijk beschamend want ik kreeg hem niet onmiddellijk meer toe, ik ben ook ongelooflijk bijgelovig en een paraplu moogt ge _nooit_ binnen opendoen. Maar er is mij nog niks ergs overkomen, ik ben niet uitgegleden in de badkamer slash zwembad, ik ben niet gestikt in een stukje frikandel en euh, ik heb net een halve minuut in mijn oog gewreven (dat kan toch zo’n deugd doen mensen) en ik ben nog steeds niet blind in dat oog. Ik ben wel bijna omvergereden, maar dat was achteraf gezien nog een geestig verhaal, ik zou het u wel vertellen, maar ik ga deze paragraaf eerst afwerken. Sjo.

Dus ik was op weg naar het frietkot in de Lammerstraat en terwijl ik de Sint-Pietersnieuwstraat afwandelde had ik al gezien dat de lichten weer op oranje stonden te flikkeren dus ik dacht al bij mijn eigen “oppassen bij het oversteken”, maar toen ik het zebrapad overstak werd ik bijna omvergereden door een groene BMW, die op zijn beurt dan weer bijna tegen een paarse BMW reed. Die groene auto begint keihard (alsof ge daar geluidsstanden in hebt) te toeteren naar die paarse auto, waarop die zijn ruit opent waardoor ge ziet dat er zo’n ongelooflijken john achter het stuur zit, met naast en achter hem drie wijven. Op zich al grappig natuurlijk, zo’n paarse BMW, maar wacht, hij draait dus zijn raam open en _spuugt_ naar die andere auto terwijl hij “FUCK YOU BITCH” roept. Allemaal dankzij mij.

Hier werk ik trouwens. Lelijk gebouw, maar de mensen zijn er over het algemeen wel knap.

21 thoughts on “Jezus houdt van kinderen

 1. Die “buurt” moet “beurt” zijn, en “geluidsstand” zou ik met dubbele S schrijven, of met een woord dat _wel_ bestaat, maar voor de rest een puike prestatie!

 2. over frietkoten gesproken: nieuwe beste Bicky in Gent (Julien gaat moeten herbronnen): de frietlounge (verse groentjes, het broodje aan de BINNENKANT getoasted, burger gebakken in frietvet met speciaal ‘geheim’ smaakje), vlak bij ledegank, neffest de dexia

  (JA joris en marnik, neffest bestaat niet, maar ik doe het toch, want ik ben een rebel!)
  jupla nog eens: neffest

 3. Goh, de tramstraat 65! Ik deed daar vakantiejob tijdens de verhuis van Sunsnacks uit Antwerpen. Awel, toen vond ik dat een fantastisch licht gebouw met die centrale inkomhal enz, een stereotyp kantoorgebouw, maar toch tof. Tja, op de Mechelsesteenweg in Antwerpen regende het binnen op het bovenste verdiep en de liften zaten ook wel een paar keer per week vast en het was er vrij donker dus verslechten kon het niet. Vraag maar aan een paar Sunsnacks anciens! Maar da’s daar zo heeel lang naar ‘nieuw’ blijven stinken zeg.
  Hmm ik heb me wel geamuseerd daar die paar zomers.

 4. Ik ga er eventjes vanuit dat de vraag aan mij gesteld werd, met dat het mijn website is en zo. Een groten met andalouse (saus apart) en een frikandel.

 5. Goh, nu ik bezig ben kan ik de andere comments ook maar eens bespreken.

  @Joris: Ok.
  @Marnik: Ok.
  @Freaq: Ik wist dat ge dat ging zeggen. Euh, ik bedoel. Ok.

  En mijn goesting is voorbij.

 6. bicky’s in de frietlounge zijn echt slecht!

  broodje was keihard en alle drie de sauzen aan de zelfde kant..

  julien ownz!

 7. niks van (met ALLE respect voor homie julien) !
  De veel kokantere broodjes (langs de binnenkant gegrilled! geniaal!)
  De burger in een vet met een extra toets wild.
  Echte groentjes (hoeft niet, maar leuke optie!).
  héérlijk…
  Maar Julien is goedkoper.

 8. Pingback: Zoekresultaat van Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *