Un reggiseno

Ik heb net weer iets bedacht waar ik een rothekel aan heb. Als je tegen iemand bezig bent over wat gsm’s tegenwoordig allemaal kunnen en die andere persoon antwoordt met “goh voor mij hoeft dat allemaal niet. Bellen en eventueel sms-en, das al wat ik nodig heb.”. Euhm, ok, _hippie_. We zijn allemaal zeer onder de indruk van uw opstand tegen deze kapitalistische maatschappij. Ik mag hopen dat u thuis nog met een typemachine en grammofoon werkt?

Verder heb ik ook een stronthekel aan oude mensen in de supermarkt, die _altijd_ voor de eerste keer Bancontact gebruiken als ik achter hen in de rij sta. Oh en aan mensen die stappen op een roltrap, what’s up with that? Of mensen die per sé op de tram een zitplaats willen hebben op een overvolle tram en er dan twee haltes verder al af moeten waardoor iedereen uit de weg moet. Ik heb nog aan veel meer dingen een hekel, als ge een tijdje mijn site leest dan leert ge da wel.

So, wat nog, wat nog. Ik heb mij een Facebook account gemaakt, want om de één of andere reden is dat ongelooflijk hip in de Vlaamse Blogosfeer dezer dagen. Ik kijk al vol verlangen uit naar de, hoe zal ik het zeggen, wannabe-ernstige bloggers die daar ongetwijfeld weer één van hun gerenommeerde saaie analyses over gaan maken. En dat het tijd wordt, want dit was ongelooflijk grappig de eerste vierhonderd negenennegentig keer dat ik het las, maar nu kan ik zelfs het uitlezen _en_ mijn eten binnenhouden. “of, erger, mensen die dénken dat ze talent hebben en zich royaal belachelijk weten te maken.” I shit you not.

Verder heb ik mij ook een Moleskine notebook gekocht, want zowat iedereen (ik overdrijf maar een klein beetje) had er één mee op de Gentblogt vergadering vorige week donderdag. Ge weet wel, die vergadering waar iedereen zwaar ging doorgaan en pas bij het krieken van de dag (oh kijk naar mij, zo gesofisticeerd.) naar huis ging gaan. Voorlopig staat er wel nog niks in, ik heb allemaal goeie ideeën die erin moesten, maar ze zijn allemaal niet goed genoeg om als eerste idee op de eerste pagina van het eerste blad van mijn eerste Moleskine te komen.

Het volgende filmpje stond helemaal niet reeds een paar weken terug op een andere blog.

De titel is het italiaans woord voor BH, zoals mijn vader en zijn broers gisteren op het familiefeest hebben ontdekt op internet. Het leek wel een hoopje pubers die vuile woordjes opzoeken in een woordenboek. Been there, done that. Naaien *proest*.

Sjo. Tijd voor een mail.

20 thoughts on “Un reggiseno

 1. Een gsm dient om mensen mee op te bellen en te zeggen wat ge aan het doen zijt en tegelijk ook eens te vragen hoe het met de anderen gaat. Daardoor worden Twitter, MySpace, Facebook, Facebox, Friendsonline en Linkedin overbodig en maak je tijd vrij om wierookstokskes te branden en uw haar in dreads te vlechten.

 2. ik heb een hekel aan mensen die stilstaan op roltrappen en op trappen in het algemeen…
  agenda? wat is dat?
  facebook: i’m getting addicted but nothing happens up there :s
  ik haat oude mensjes die altjid naast mij kompen zitten op de tram en bus
  ze stinken naar swtizal in het beste geval…en ik drieg niet op tijd uit te kunen stappen aan mijn halte als zij eerst plaats moeten maken voor mij…
  ik haat rijen aan de kassa en ik heb enkel een gsm nodig die overal ter wereld kan bellen en gebeld worden that’s all

 3. vertel mij asjeblieft dat ik niet de enige ben die dat kind ergens in het midden van het filmpje in George Bush ziet veranderen. Anders vertel ik op wiens blog het stond.

 4. We zullen ons best doen om op het volgende familiefeest onze alzheimerattitude een beetje in toom te houden – we voelen ons wel vereerd dat we waardig zijn bevonden om op je welbekende blog met de welbekende naam te mogen figureren.

 5. Ik ben totally kapitalistisch,
  maar ik doe effectief niets anders dan bellen of smsen met mijn gsm
  (maar ik heb wel een héél schoon exemplaar. met de nokia 3310 ben ik niet meer content…)

 6. Voor Brutin en zijn lezers! Wil jij graag zo nu en dan een journalist zijn? Cultuur? Kunst? Muziek? Politiek? Maatschappij? Economie? Lifestyle? Uitgaansleven? Alles kan, alles mag! Voor een brok engagement & talent van jouw kant geven we jou een UPP-perskaart + een perskaart van het huis + een onkostenvergoeding voor al je verplaatsingen, catering & etc… Wie zijn wij? Een nieuwe kritische, humoristische en naughtynaughty jongvolwassenkrant (vzw), in kleur en op glanspapier!! Lees alles eens na op mijn blog roedi.skynetblogs.be en doe mee :-)

 7. Hij is bezet! En de uitkoopsom is gruwelijk hoog. Als ge talent vangt moedet nie laten gaan he.

  Verder kan ik vooral niet tegen mensen die aan de kassa nog moeten beginnen met hun hun portefeuille zoeken. Die hebben dus een hal uur in de rij gestaan zonder daar aan te denken.

  En ik heb een zwak voor gsm’s en ander speelgoed, maar ik krijg altijd ruzie als ik dat ding bijvoorbeeld na 7 uur afleg, wegens geen goesting.

  Tja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *