Waarom zijn er geen aspirines op piratenboten?

Wat ik mij afvraag he. Je loopt ergens en er komt iemand van de andere kant naar jou toegelopen. En als je elkaar wilt passeren kies je allebei dezelfde kant. En omdat dat niet gaat kies je dan allebei automatisch de andere kant, maar dat gaat dan ook weer niet. En dan besef jullie beide wat er gebeurd is en dan glimlach je eens mooi naar elkaar en probeer je het nog een keer (dan lukt het meestal). Maar wat ik mij afvraag, bestaat daar een term voor? Ik vind dat wel altijd leuk als dat gebeurt eigenlijk.

Vorige week heb ik dingen gedaan waar ik mezelf vies op heb gemaakt. En vooral dingen _niet_ gedaan. Ik heb ooit eens gezegd dat het enige wat tussen mij en gelukkig zijn staat, ikzelf ben en ik blijf er toch bij. Maar goed, wat is gebeurd, is gebeurd en wie weet is het allemaal nog zo erg niet als ik het voorstel. De soep wordt nooit zo heet gegeten als hij opgediend wordt. Tenzij je nog dringend weg moet, maar wie bestelt er dan soep, weetwel.

Ik ben gisteren dus naar Elvis Costello gaan kijken op Blue Note. En ik was er in geslaagd om op een plaats te staan waar ik het podium zelf maar half zag, want er stond een boom in mijn zicht. En op het rechter tv-scherm moest ik ook al niet kijken, want daar stond weer een andere boom voor. En het linker, wel, daar stond uw ma voor. Neen. Daar stond ook een boom voor. In mijn recensie voor Gentblogt vraag ik mij af wie er op het idee is gekomen om bomen in een tent te plaatsen en de eerste twee mensen die commenten hebben duidelijk al niet door dat ik maar een grapje maak. Awkward.

Oh en ik heb donderdag mijn huurcontract getekend. De komende jaren vindt u mij terug in de J. Van Hembysebolwerk (Ik spreek het Embiezebolwerk uit) nummer 2302.

Deze post was gewoon om te melden dat ik terug ben.

De titel is een grap van Michel, maar geen nood, u mist niks als u hem nog niet kende. Het is niet één van de grappen waar je mee moet lachen. Traag met je hoofd schudden, snuiven en met je ogen draaien, dat wel.

2 thoughts on “Waarom zijn er geen aspirines op piratenboten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *