Mensen die zich identificeren met Joey uit Friends, gelieve zich te onthouden.

Ik kreeg daarnet onder mijn voeten van Joke dat ik te weinig over ons appartement praat en ik heb het er nochtans over in één van mijn posts van vorige week, maar nu ook weer niet zo héél erg duidelijk, dus ga ik er deze keer een ganse post aan wijden!

De feiten:

 • Het appartement ligt in de Jan Van Hembysebolwerkstraat nummer 2302 en neen dat betekent niet dat er 2302 woningen zijn in die straat, want enkel ons appartementsgebouw ligt in die straat. Die 2302 staat voor appartementsblok 2, verdieping 3 en appartement 2. Die nul staat er bij omdat de persoon die de huisnummers kiest niet van symmetrie houdt, denk ik.
 • Het appartement ligt aan De Groene Vallei, het nieuwe stadspark van de Brugse Poort. Je kan bus 3 nemen naar het centrum, en tram 4 staat op tien minuten aan het station.
 • Het appartement bestaat uit drie slaapkamers, een gang, een badkamer met ruime douche en een bad, een living met open keuken, een wc, een berging en een groot terras. Alles tesamen 128 m², maar ik kan mij vergissen. De twee grote slaapkamers zijn elk 16 m² en de andere is 11 m².
 • We hebben voorlopig al een frigo, een oven, een microgolf en een vaatwasmachine. Binnenkort komen daar nog een telefoon-, kabel- en internetaansluiting, wasmachine, kuisvrouw, televisie (+digibox) en Nintendo Wii bij. That’s right. Een Nintendo Wii.
 • We zoeken nog een derde huurder, voor één of meerdere jaren. Liefst niet ouder dan 25, liefst links (en ik bedoel niet uw handen), liefst niet roker, liefst grappig, liefst niet werkloos, liefst zacht aan de ogen en liefst met _meer_ dan een basis aan hygiëne (smetvrees is een pluspunt). Liefst mezelf dus, maar ik woon daar al.

Komaan, er moet toch heus iemand interesse hebben? Het is echt een groot appartement, het ligt dicht bij alles, het kost niet veel en je hoeft enkel maar je eigen kamer in te richten, alle andere meubels zullen er al staan. Als ik naar tv aan het kijken ben is er wel no chance in hell dat u de afstandsbediening mag aanraken, dat wel.

Laat gerust iets achter via mijn contactform als je meer inlichtingen wil of eens wil langskomen om het te bekijken. Ik test wel eerst eens of mijn contactform nog werkt. Ok, hij doet het nog!

27 thoughts on “Mensen die zich identificeren met Joey uit Friends, gelieve zich te onthouden.

 1. Pingback: co.mments - Recently added conversations

 2. Pingback: Onnozelheid mag!

 3. Pingback: Michel Vuijlsteke's Weblog

 4. Waarom niet ouder dan 25? Dertigers hebben vaker smetvrees, roken minder vaak en zijn veelal gek op lichaams- enandere hygiëne. In tegenstelling tot wat beweerd wordt stinken ze niet. Wel hebben ze soms een huwelijk te verteren wat idd gezaag op levert. Maar twintigers kunnen ook een potje zagen. Niet dat ik een appartement nodig heb ze…maar mijn tenen doen wel zeer van het trappen erop!

  Ben er trouwens zeker van mocht die dertigster pakweg Christie Turlington zijn, dat je wél zou toehappen..

 5. Een kuisvrouw? Seriously? Rijving in the big bucks bij Thomas Cook, are we?

  Ik zou mezelf keer moeten aanbieden. Zou dat niet hilarisch and awkward voor dood kunnen zijn? :)

 6. Als ik naar tv aan het kijken ben is er wel no chance in hell dat u de afstandsbediening mag aanraken, dat wel.

  En in uw vorige post schrijft ge nog:

  “Ik heb al in geen weken meer naar tv gekeken”

  Beetje contradictorische shit, don’t you think?

 7. @ WebsterMC: Tom schrijft “liefst niet ouder” hé… ‘k Peis nu niet dat hij zal vallen over één/twee/drie jaar zekers? Zolang men maar geen 36 is en jong van geest is en zo.
  En jij had toch geen extra kamer nodig? Wat is mij dat nu.
  En Tom is ewa selectiever dan mij ook. Hum hum.

  @ ishku: Die kuis- en strijkvrouw kost nu ook zoveel niet ze, de moeite niet om zelf te doen. Om de twee weken eens vier uur komen kost met dienstencheques 6,5 euro maal vier = 26 euro. (De cheques zijn dan ook nog eens aftrekbaar bij de belastingen waardoor het in feite op 5 euro per cheque komt.)

  Delen door twee (of dan door drie als uw slaapkamer ook moet gekuist worden en uw strijk ook moet gedaan worden :-D ) is 13 euro. Daar drink ik graag eens twee cocktails minder voor eigenlijk feitelijk.

  Ge moet eens komen kijken jong! Echt ze. Wij vinden u tof!

 8. Maar ik zou mij de eerste drie maanden elke avond in slaap huilen en ik denk dat het best is dat jullie dat niet zouden meemaken. En erover zouden bloggen met soundbytes to prove it.. (n)

  Moesten ze mij ontslaan, dan zou ik wel keer komen kijken, peis ik :)
  Ondanks het feit that I would be broke. And unemployed. And don’t really know the both of you.

  Jeja.

 9. @Lapin: Volgens mij begrijp je niet wat contradictorisch betekent.

  @Webstermc & Joke: die eerste ‘liefst’ staat er enkel omdat ik alles hetzelfde wou beginnen. 26 is echt wel het maximum.

  @Ishku: en alle onze msn-gesprekken dan? En al onze mails? Betekenen die dan echt niks voor u?

  Als jullie dit lezen, slaap ik al.

 10. Joke: zolang hij maar geen 36 is! Dat is al een redelijk groot deel van de redactie van GB die niet niet jullie mag wonen! Bovendien zou het minder kwetsend zijn mocht je dat criterium in je achterhoofd houden. Weet je..iemand van 38 voelt zich niet echt een aftandse zak, tenzij je er op gewezen wordt.

 11. Bij ons wordt er niet gebleit hé ishku! Wat is mij dat nu? Ik ken een massa mentale zorgverstrekkers als er op dat gebied problemen verrijzen.

  En uw postkantoor ligt toch zover niet van onze straat zekers?

  En ik ken ekik u ook niet… Zo marcheert dat toch hé. Ge moet eens naar Friends kijken. Gij zijt een Phoebe denk ik, of neeje, meer een Rachel.
  Blub.

  @ Els: ‘t Is allemaal Tom zijn fout, dat van die leeftijd. Pffrt.
  En ge moet u trouwens eens inbeelden dat er daar snotters rondlopen van drie-, vierentwintig jaar en er daar ondertussen een papa bijloopt van meer dan tien jaar ouder. Allez allez allez.

  Vwalla, vwalla, vwalla.

 12. Pingback: Brutin.be » » “Wilde gij een jumpschijf hebben, kindje?”

 13. Pingback: Brutin.be[FeedShow RSS reader]

 14. Pingback: Hoe zoek ik een roommate? | Joke Renneboog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *