Nog wat wijn, Tom?

Vraag het iedereen die mij enigszins kent, mij voorbereiden is niet iets waar ik in uitblink. Als ik op voorhand toezeg tot een activiteit is dat meestal met de gedachte “no way in hell dat ik daar naartoe ga, maar het is toch nog lang dus ik kan doen alsof ik wel ga”.

Maar soms heb ik van die planbuien en dan ligt mijn ganse avond vast. Zoals deze avond:

  • Eerst naar de Phonehouse om mijn gecrashte gsm in te ruilen voor een nieuwe exemplaar. Hmmm. Niet gelukt. Later meer.
  • Dan naar het appartement om half zeven om onze contracten te ondertekenen met onze derde huurster. Wat mij eraan doet herinneren dat ik ze nog eens moet googlen. Morgenvroeg eens doen eigenlijk. Maar het was dus al half acht eer ik op het appartement was.
  • Om zeven uur kwam de kuisvrouw dan langs. Ze heet Hannah en blijkbaar was ze niet Belgisch. Maar ze is dus afrikaans en ze heeft een vijfjarig kindje. Laten vijfjarige negerkes nu net mijn lievelingsnegerkes zijn!
  • Dan was ik van plan om even binnen te springen bij Ilse en Henk om mijn pot witte verf en speciale plakkers voor op geverfde muren af te halen. Even. Een bord gyros en een bord left-over spaghetti, veel te veel witte wijn en vooral zes uur later was ik op weg naar huis met een pot witte verf en speciale plakkers voor op geverfde muren.
  • En toen ging ik naar mijn kot gaan, mijn verfkleren aandoen en terug naar het appartement gaan om mijn plafond te verven. Well. Ik heb het daarnet nog overwogen, maar als ik nu ga slapen kan ik nog drie uur en veertig minuten slapen vooraleer ik moet opstaan om te gaan werken.

Moest iemand mij een paar weken terug gevraagd hebben hoe ik mijn toekomst zag, op basis van de gegevens en dromen die ik dan had, het zou van geen kanten kloppen met de realiteit.

Morgen een post over wat een bende muttens die Phonehouse medewerkers eigenlijk niet zijn. Nadat ik acht uur gewerkt heb. Na een ruime drie uur te slapen.

6 thoughts on “Nog wat wijn, Tom?

  1. En waar blijft die post over die ‘muttens van Phonehouse’? En neen, ik heb niets beter te doen dan uw posts te lezen! :p

  2. Tijd is relatief bij mij, maar hij komt er aan hoor, want ik wil zien of de titel, die ik in gedachten heb, goed overkomt bij andere mensen. Al die komma’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *