En iemand om titels te bedenken

Het is koud in de Hel sinds zaterdagmiddag drie uur vijfentwintig. Wat totaal toevallig ook het exacte moment is waarop ik mij twee _korte_ broeken heb gekocht. Of shorts zoals de kenners dat noemen blijkbaar. Voor teenslippers is het gelukkig al iets te laat in het seizoen. Gelukkig.

Ik begin mijn werk iets te graag te doen, vrees ik. Ik check al een geruime tijd de mailbox van de helpdesk des avonds en in het weekend, maar dat was nog onschuldig en meer uit verveling. Maar sinds vorige week ben ik te ver gegaan, want ik beantwoord mails waarvan ik vind dat ze dringend zijn. En zoals mijn collega van de 3de lijn dat zegt, “dringend, dringend, alles is dringend”. Hij bedoelt eigenlijk iets anders, maar goed. Ik vond het dus tijd voor een hobby, anders zit ik hier ook maar te wachten tot ik kan gaan slapen zodat ik kan opstaan en gaan werken.

Dus heb ik alle personeelsfoto’s van onze portaal afgehaald en ben ik momenteel de namen van iedereen aan het leren. Het gaat over 511 mensen, waarvan ik er al 149 vanbuiten ken. De bedoeling was dat ik ze tegen morgenvroeg allemaal zou kunnen, maar das misschien nog iets te vroeg.

Oh en ik ga dit jaar weer naar Pukkelpop. Samen met Bert en Pieter. Ik ben vooral blij dat Bert meegaat (Alléé, niet dat ik niet blij ben dat Pieter meegaat natuurlijk. Ik ben _altijd_ blij als Pieter ergens naartoe meegaat. Ik ga zelfs blij zijn als Pieter naar mijn begrafenis komt.), want dat is nog maar pas zeker. Wat dus wel weer betekent dat u mij gaat moeten missen van woensdag tot en met zondag. Maar achteraf natuurlijk weer een verslag zoals vorig jaar (Waar ik trouwens best wel erg tevreden over ben. Misschien moet u het nog eens herlezen.) en ik neem aan dat iedereen daar dan wel naar uitkijkt. Dat _denk_ ik toch, ik weet eigenlijk helemaal niet welke demographic ik aanspreek, voor hetzelfde geld zijn dat huisvrouwen tussen de 40 en 41. Wat er mij trouwens aan doet denken dat ik binnenkort, als al het geld van mijn advertenties begint binnen te stromen, eens een PR-mens ga aannemen, want het is soms triestig hoe ik sommige mensen blijf negeren of afspraken en gebeurtenissen vergeet. En misschien kunnen die ook eens helpen opruimen in mijn vriendengroep (wie voelt zich aangesproken?)

Ik ga eens afronden want mijn huisgenoot is net terug en ik moet ze in de gaten houden want voor je het weet plaatst ze bloembakken op ons terras en hangt ze een windgong op. Oh wacht, dat heeft ze al gedaan.

3 thoughts on “En iemand om titels te bedenken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *