He’s not aware, she doesn’t care.

Een nieuwe post! Wat maar één ding kan betekenen: ik heb mijn bureaublad. En al kan ik er nog geen foto’s van nemen met mijn nieuwe gsm (al 35 dagen in herstelling. Maar nu mag ik een klacht e-mail sturen naar hen, kben benieuwd of mijn passief-agressiviteit wat meewil vandaag. Ik ga beginnen met “er was eens een jongen die voor het eerst van zijn leven iets impulsiefs deed”) mijn bureau staat hier weldegelijk. Nu nog een boekenkast, een salontafel, een wasmachine en Joke haar windspellement van het terras halen.

Ik heb die obsessie met prinses Diana nooit begrepen. Volgens mij denken de meeste mensen dat Diana als klein meisje is opgegroeid in een middenklasse gezin, papa een kantoorjobke en mama lerares op de lokale basisschool, tot ze tijdens het touwtjespringen op het speelpleintje werd ontvoerd door de entourage van prins Charles. Terwijl haar ouders ongetwijfeld neef en nicht waren voor ze trouwden en ze een privé-speelplein had die 24/7 bewaakt door een security waar zelfs de mannen die op Bluenote werkten nog een puntje kunnen aan zuigen (Probeert u volgend jaar maar eens wild te plassen op Bluenote, dan snapt u het wel. Gelukkig loop ik nooit het risico, want ik kan niet plassen als er andere mensen bijstaan, mensen die dit ook hebben, commenten!). Nee, Diana was een blijtsmoel. En dan wat bij negerkes met amputaties gaan zitten om sympathiek over te komen, echt niet.

Niet dat ze veel moeite hebben moeten doen, maar de bejaarden in ons gebouw zijn er alweer in geslaagd om op mijn heupen te werken (get it? Heupen, bejaarden. Waarschijnlijk niet) door in alle brievenbussen een blaadje te steken met daarop “gelieve ‘s nachts niet met de deuren te slaan”. Ten eerste: ik ga elke dag maar rond één, halftwee gaan slapen en ik heb hier nog _nooit_ lawaai gehoord van de buren, laat staan een deur die toegesmeten wordt. Ten tweede: ik voel mij uiteraard aangesproken en u mag dan ook binnenkort een blaadje met ons antwoord erop terug verwachten. “Serieus, word keer gewoon verslaafd aan slaappillen gelijk normale ouwe mensen” maakt zeker een kans.

Mijn zus is momenteel bezig met een quiz in een café en ze stuurt constant smsen met quizvragen. Ik ga ze hieronder zetten, met het antwoord erbij en dan hoop ik hierdoor veel extra hits binnen te halen. Ook omdat ik geen zin meer heb om nog iets te bedenken om over te vertellen.

 1. Hoe heet de actrice die Lydia Protut speelt in Het Eiland? Sien Eggers
 2. Hoe heet de actrice die Peg Bundy speelt Married with Children? Katey Sagal
 3. Titel en uitvoerder van het nummer met de tekst “Give me all your loving…“? ZZ Top – Gimme all your lovin
 4. Echte naam van Minx van Flatcat? Dieter Meyns
 5. Naam van de kruidenierszaak uit Samson? De Bolle
 6. Waarvoor staat de afkorting SQL? Structured Query Language
 7. Waarvoor staat UB40? Unemployment Benefit, Form 40
 8. Waarvoor staat Beastie uit Beastie Boys? Boys Entering Anarchistic States Towards Internal Excellence

Ondertussen is het al tien minuten geleden dat ze nog gesmst heeft, dus naar alle waarschijnlijk werd ze betrapt en is ze momenteel hysterisch aan het doen (iedereen die al met Evi wegging, knikt nu instemmend)

Ik hoop dat u genoten heeft van mijn Pukkelpopverslag. Ik acht de kans dat er nog één komt, vrij klein, tenzij er mensen op staan?

Het ziet er niet erg hip uit, een beetje in de categorie van die fluo oranje spelden die sommige mensen dragen tijdens het fietsen, maar zo’n TripClip zou wel de gemiddelde levensduur van mijn jeansbroeken bevorderen. (gevonden via ties’n things, die mij in de categorie other things zet, samen met meneertje confituur, iets wat ik eigenlijk een belediging vind voor mijn blog. Tenzij ik die posts waarin ik vertel over mijn hartstochtelijke relatie met een vrouw die ik heb ontmoet op de trein, om dan uiteindelijk stikjaloers te worden als ze gewoon met een andere man gaat tennissen eventjes over het hoofd zie.)

Over zo liefdes en zo gesproken, er gaat momenteel een roddel dat ik iets zou hebben met een meisje dat Tine heet. Enfin, dat Tine noemt blijkbaar, want iedereen die er mij al over heeft aangesproken komt uit Noord-West-Vlaanderen en is dus bijgevolg een _boer_ die geen Nederlands kan. Maar dat is dus niet waar he. Het is waarschijnlijk een knap meisje die al jaren mijn website leest en al sinds de eerste paragraaf die ze heeft gelezen, denkt haar soulmate te hebben gevonden en dan ook haar dagen vult met over mij te obsederen en te fantaseren, maar het nog niet heeft aangedurfd om mij aan te spreken. Ja, dat is het waarschijnlijk. Of het is allemaal één groot misverstand, maar das dan weer wat vergezocht.

Oh en laten we eerlijk zijn mensen, hoeveel weblogs leest u die momenteel hoogstaande posts maken? Ik alvast _geeneen_ (enfin. Misschien eentje). Maar bewijs mij het tegendeel, kom.

I bid you adieu.

18 thoughts on “He’s not aware, she doesn’t care.

 1. O-oow, ben ik zonder het te weten aan het beledigen geslagen. Excuus! Het categoriseren van links was eigenlijk enkel een poging om een beetje structuur te krijgen … ik geraak nl alles kwijt, ook links. Dus … als je nu zelf een mooie beschrijving verzint waar uw blog onder zou passen, krijg je uw eigen categorie die je met niemand moet delen.

 2. Het meisje dát, Tom. En nu ik je blog lees, besef ik trouwens net dat ge vannacht in een droom van mij zijt gepasseerd! Niet dat het veel voorstelde zulle, ik zat ergens in een kamer met minstens twee deuren, jij kwam binnen langs de ene en ging weer buiten langs de andere. Bij mijn weten was dat trouwens wel degelijk midden in de nacht, maar je hebt niet met deuren geslagen. Als ze trouwens nog lang blijven mekkeren, zou ik die deur effectief eens uit de hengsels halen, naar die oudjes trekken en inderdaad eens met de deur slaan. Het zal rap gedaan zijn.

 3. Misschien telt het niet omdat ik niet bepaald van hetzelfde geslacht ben, maar ik kan ook niet plassen als er anderen bij zijn. Zelfs niet als er een deur tussen staat. Tenzij die hermetisch te sluiten is en volledig geluidsdicht is.

 4. Jij hebt gisterenavond naast mij pipi gedaan… en ik had tenminste gehoopt dat je mij ging bedanken via je blog :) voor het brengen en tram-transporteren van je bureaublad, nu nog tafelpoot 5!

 5. Hoewel, als dat een leugen is, zou dat betekenen dat je niet sterk bent in liegen. Maar je zou dan wel net OPNIEUW gelogen hebben. Ben je dan wel of net niet sterk in liegen? Hmmm….

 6. Pingback: Brutin.be » » Sometimes there just isn’t enough vomit in the world.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *