Female Hygiene 101

Welke van de volgende situaties is niet aanvaardbaar?

 1. U smijt de tampon in het toilet en spoelt onmiddellijk door. Respect voor uw huisgenoten is één van uw stokpaardjes.
 2. U smijt de tampon in de daarvoor bestemde vuilnisemmer. Bekijken op eigen risico.
 3. U smijt de tampon in het toilet. U lacht in uw vuistje bij de gedachte aan de reactie van uw huisgenoten die uw verrassing ontdekken wanneer ze de wc-bril opheffen om zeven uur des morgens.

Optie drie. Dat overkomt mij nu dus op elk kot/appartement. Straks ligt het nog aan mij.

Kijk, ik begin al die globale opwarming en dat milieubewust denken serieus beu te raken. We zijn nu maanden later en het is nog steeds even koud, de ijskappen zijn belange nog niet gesmolten en laten we eerlijk zijn, dat onze achter-achter-achter-kleinkinderen het zelf oplossen zunne. Ik ben alvast gestopt met mijn afval in een vuilnisbak te smijten, er is plaats genoeg op de grond. De dag dat rokers hun peuken niet meer op de straat smijten, dan bekeer ik mij terug. Oh en Fnac? Als ik een Lacie 500GB Hard drive koop van 109 euro, dan wil ik een _gratis_ zakje. Twintig cent, val keer dood.

Op aanraden van mezelf heb ik dan toch maar eens naar de Phonehouse klantendienst gebeld. Eerst kreeg ik Sabine aan de lijn. Sabine droeg een slabbetje, niet dat ik dat kon zien via de telefoon, maar er kwam zoveel zever uit haar mond, het kon moeilijk anders. “Op het moment dat we de gsm aan Sony Ericsson geven is dat ons probleem niet meer”, “U dient zelf contact op te nemen met Sony Ericsson, maar u pakt het best anders aan, of het zou nog eens twee maanden kunnen duren”. Op de vraag hoe ik dan in godsnaam contact moest opnemen bij Sony Ericsson, zo zonder klant- of ticketnummer wist ze toch niet meteen wat gezegd. Toen ik haar begon uit te lachen heeft ze mij dan toch maar met haar supervisor doorverbonden. Hans/Bas/Klaas, whatever, die mij wist te vertellen dat mijn gsm al twee keer opnieuw werd binnengebracht. Iets wat zo grof is als ik er over nadenk, dat ik er niet meer over nadenk (mijn oplossing voor alles). Maar goed, hij vond dat het inderdaad al lang duurde en na zelf eens Sony Ericsson te hebben gecontacteerd, wat vijf minuten geleden volgens Sabine _onmogelijk_ was, zou er mij een nieuw exemplaar bezorgd worden en wel zo snel mogelijk.

Hoe blij ik ook ben dat er eindelijk wat schot in de zaak komt, is het niet ongelooflijk grof dat dit pas gebeurde nadat ik mij kwaad begon te maken?

26 thoughts on “Female Hygiene 101

 1. Pingback: WebsterMC

 2. Terzake zaterdag was grote zever. Hopelijk zijn ze bij de vrt zo verstandig om ook de andere kant van het verhaal uit te zenden, gemaakt als tegenreactie op die zgn global swindle.

 3. Niets zo kleurrijk als een mooi rode tampon om op te mikken ‘s ochtends. Of had je liever een diarree-gele substantie of een gal-groen stukje macaroni van 2 dagen geleden misschien?

 4. Aangezien diezelfde Lacie 500GB Hard drive bij Mediamarkt slechts 99 euro kost hadden die gierigaards van de Fnac je er inderdaad een gratis zakje mogen bijgeven !-)

 5. Volgende week zaterdag gaat ‘t naar ‘t schijnt over hoe geld bepaalt wat de onderzoeksresultaten zijn. Niet zo vreemd natuurlijk. De grootste recente tegenstander van de “The Great Global Warming Swindle” is bijvoorbeeld professor Mike Lockwood. Zonder twijfel een pientere jongen en die heeft nu naar eigen zeggen bewezen dat de zonne-activiteit de laatste 20 jaar niet meer overeenkomt met de temperatuurstijgingen. Dus allemaal terug braaf naar “an inconvenient truth” kijken.

  Wat natuurlijk wel jammer is voor hem is dat hij in 2001 nog mooi ‘t tegendeel verkondigde.

  Voorlopig komt ‘t er op neer dat noch de pro noch de contra onderzoeken heel zinvol verlopen. In Nederland volgde er een paar weken terug een debat na het uitzenden van “The Great Global Warming Swindle” en daar wonnen de anti-“CO2 theorie” gasten ‘t qua geloofwaardigheid.

 6. Beter een gsm op de hersteldienst van SE dan in de pot,
  en beter een tampon in de pot dan naast uw nagelnieuwe Lacie in een zakje van de Fnac..

  En zo valt het al bij al nog allemaal wel mee, nietwaar?

 7. Pingback: Deze ochtend op de medische keuring

 8. ik ben dat gezever over milieu ook beu, maar ik ga nu wel ni alles op straat gooien of zo, alleen moeten de mensen in belgie eens beseffen dat het een zomer was zoals alle zomers in België vroeger, toen ik net er nog niet was…

 9. Wie niet naar Ter Zake Zaterdag gekeken heeft, heeft dus niets gemist. ‘t Was een reportage die subjectief opgezet was om aan te tonen dat al wie tegen Global Warming is wel een zakkenvuller moet zijn. Dat werd dan aangetoond met een handvol voorbeelden.

  Dat terwijl je aan de andere kant zonder enig probleem evenveel mensen vindt die betaald zijn om aan te tonen dat global warming wel door mensen veroorzaakt is. Een objectief programma zou daar rekening mee houden.

  ‘t Zal wachten worden tot er eindelijk eens iemand totaal niet betaald wordt om ‘t ene of ‘t andere te beweren :-)

 10. Pingback: Imke246 - MyBlogLog

 11. Pingback: Che Guevara op het thuisfront

 12. Als sommige tampons biologisch afbreekbaar zijn, waarom laten ze die dan niet gewoon zitten?
  Oef, nog even en ik ben helemaal bijgelezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *