I put my trust in you

Aandacht. Ik heb mij deze avond bezig gehouden met mijn gerasterizerde foto van Ian Curtis aan mijn muur te hangen en ik dacht eens leuk te doen door hem in een hoek van mijn kamer te hangen. Nu raak ik niet in slaap, ik ben namelijk niet helemaal overtuigd dat het er mooi uitziet. Kan iedereen eens zijn gedacht geven. En ja, mijn muren zijn blauw, want ik ben een _jongen_. Allemaal tegen rollenbevestiging tot ze een keer zelf de pot appelmoes moeten opendoen, jaja.

ian23072007.JPG

Ofwel zo laten hangen, ofwel volledig opschuiven naar de linkermuur, hoe zou u het doen? Opmerkingen over mijn zotte luster mogen ook.

26 thoughts on “I put my trust in you

 1. Zo zou ik hem niet laten hangen. ‘t Gaat nu eenmaal vaak niet mooi evenredig genoeg verlicht zijn dus is de hoek visueel onaantrekkelijk. Als alternatief 2 opties:
  a) Schuif hem door naar de linkermuur
  b) Construeer iets dat in de hoek past maar een ronding geeft. (Bijvb. een of andere dikke plastiek folie die je vasthangt aan de uiteinden en in de hoek bol laat staan). Op die manier blijft het in de hoek hangen, wat je waarschijnlijk wel om een of andere visuele reden wou, maar heb je ook geen scherpe hoek meer die een plots overgang in belichting geeft.

  Bij b) verlies je natuurlijk wel een beetje ruimte. De hoeveelheid is dan afhankelijk van hoe bol je die wand laat zijn.

 2. Ik vind het wel iets hebben zo, maar verwacht er dan een wasbakje onder of zo :)
  En mensen: dat blauw is in het echt nóg veel meer babyblauw en geeneens zo donker als het op de foto lijkt :)

 3. Fack maat, zijn ogen zijn zoo… euh, angstaanjagend. Ze doen mij voor een of andere illustere reden denken aan David Bowies twee verschillende ogen which would make me decide om dat allemaal direct de vuilbak in te kieperen. (maar wijs idee hoor… eet die nu zijn vuist op?)

 4. -Ey Tom, heeft u er al iemand verteld dat uw muren erg blauw zijn?
  -Nee hoor, je bent de allereerste.

  Kunnen we ons nu weer concentreren op belangrijke dingen? De foto kan ik verhangen, de muur blijft blauw, so get over it.

 5. Ik zou daar zelf nooit opgekomen zijn. In een hoek plakken, zeg.

  Dus: laten hangen, maar nauwkeuriger afmaken. Of de stukjes op houten plankjes plakken gelijk youri en lilith dat indertijd gedaan hebben. Voor een meer afgewerkt effect and that.

 6. Het had OK geweest als er in diezelfde hoek geen chauffage stond. Allé jong, wie hangt den Ian nu boven de soffaasj. Dus ofwel die verwarming opschuiven, ofwel die foto :-)

 7. Gerasterde foto’s zijn wijs op alle leeftijden. Je moet ddaar geen vijftien voor zijn!

  Ik vind het hip dat hij in de hoek hangt (origineel en zo), maar waarom die lelijke witte randen? Het is de bedoeling dat je die afknipt é.

 8. Pingback: Brutin.be » » Als het u nog interesseert, hij wordt opgeschoven naar links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *