Als het u nog interesseert, hij wordt opgeschoven naar links.

Ontroerende comments hieronder, ik voel mij zowaar verplicht om op elkeen te antwoorden.

 • Dirk: You lost me at “evenredig verlicht”. Ik probeer een foto op te hangen, geen weedplantage te beginnen in mijn kamer.
 • Joris: Omdat je dat moet aanduiden bij the Rasterbator, dat hoort er bij.
 • Tom B.: Ja jong, ik heb nog Belgische franken moeten neerleggen voor dat ding. Geen kat die nu nog weet wat een frank is. Of België for that matter.
 • freaq: Mooi hoe je je afbrekende kritiek probeert te verbergen. Of moet ik zeggen origineel gevonden poging? Want dat is wat jij zei en dat is eigenlijk negatief, maar het valt niet onmiddellijk op. Die jongen hierboven gebruikt trouwens ook Tom B., dus hoe moeten de mensen dan weten welke website jij graag leest?
 • i.: en uw glasdeuren zijn van plastiek en uw botten zijn lelijk. He aims, he shoots, he scores!
 • Ntone: Ik zou u bedanken voor het compliment, maar toen heb ik uw website bekeken. De rest van de lol laat ik mijn lezers zelf ontdekken.
 • Maartje: Is die rode laptop een poging om mijn aandacht af te leiden van de teenslippers? Probeer anders eens dreadlocks.
 • San: Een wasbakje? Snappek nie. Dus geen poging tot grappig reply.
 • Joris: Ligt uw nadruk niet op het verkeerde woord? Wat later is de nieuwe iMac uitgekomen dus erg lang was de mijne niet hip. Nu is em vintage.
 • Tom: Commenten op het werk? Wetende dat uw baas en collega’s dit lezen? Stoer.
 • Qahwa: Hij heeft inderdaad nogal alien-ogen zo. Maar David Bowie heeft twee verschillende pupilkleuren, meiskes vinden dat toch ongelooflijk schoon? Ik kende toch zo iemand, maar ze sprak Frans en haar naam rijmde met deodorant, so.
 • Yab: Ik heb al met u gelachen in de comments.
 • Tom: Hier speel ik dus in op het feit dat iedereen denkt mij nog eens te moeten vertellen dat mijn muren te blauw zijn. Ik heb een foto genomen met mijn _gsm_ (albeit een vree goeien) na eerst al mijn lichten gedoofd te hebben, het is maar normaal zeker?
 • niets.dan.vuur: Toch nog eens iemand die behulpzaam wil zijn. De witte randjes horen er bij, zonder is het teveel een foto die in stukken geknipt is en weer aan elkaar geplakt moet worden. En dat blauw er door laten? Ik hang het net op om dat blauw wat te bedekken.
 • Peter Dedecker: Dingen die ook de max zijn: Gene Bervoets, een overvolle tram 4 om half acht des morgens en mensen die zichzelf fotograferen in een spiegel en het fototoestel ook laten zien (en dat dan negen keer op de tien gebruiken als avatar en profielfoto).
 • Michel Vuijlsteke: Dat niet alleen, je zou de onderkant van de muren eens moeten zien. Of de blauwe streep op het plafond boven de ruit. En één van mijn stopcontacten is ook blauw. See what I did there?
 • ishku: Het feit dat iemand het al gedaan heeft, maakt uw opmerking irrelevant. En het moet er wat onafgewerkt uitzien, want dat staat symbool voor de chaos in en rondom Ian Curtis. Net beseft.
 • RLE: Zo’n grappen maak ik ook soms. Eigenlijk kwetst dat wel, misschien moet ik daar maar eens mee stoppen.
 • June: Drie synoniemen voor centrale verwarming in drie zinnen. Chapeau, daar neem ik mijn hoed voor af. Hmm, bijna.
 • Huug: Zonder deze opmerking had Ishku nooit op mijn lamp gelet.
 • ishku: Ishku in den disco, lekt eran! Wedden dat je dat grappig vond? Die lamp is gewoon een peertje, die wordt binnenkort vervangen door een duurder exemplaar.
 • June: Dat was mij ook onmiddellijk duidelijk. Maar als de foto meeviel, wou ik serieus overwegen om nooit mijn verwarming aan te zetten.
 • pvc: Denkt ge daar eigenlijk lang over na, over die comments van u? Zo ja, awkward. Zo nee, misschien toch eens beginnen doen.
 • freaq: Niet iedereen gaat uw lol snappen, freaq. Anders moet je hem nog eens volledig uitleggen nadat je hem maakt. Of wacht, neen, dit is jouw weblog niet.
 • Greet: Die witte randen hoeven er niet afgeknipt te worden (de site goed lezen). Op mijn vorig kot (enfin, mijn laatste kot, want nu woon ik in een ap-par-te-ment), hing deze foto ook (misschien zelfs nog steeds, ik heb hem er in ieder geval niet afgehaald en mijn ouders dachten dat hij daar hing om plekken op de muur te verbergen) en daar zou het niet mooi geweest zijn zonder die randen.

En nu maar hopen dat er niemand meer reageert. Op de _vorige_ post he, ik zou u niet willen afschrikken. Neen, dat zou ik duidelijk niet willen.

6 thoughts on “Als het u nog interesseert, hij wordt opgeschoven naar links.

 1. Spijtig, ik vond het hipper in de hoek.

  “Joris: Omdat je dat moet aanduiden bij the Rasterbator, dat hoort er bij.”

  Je moet toch niet aanduiden hoe breed je de witte rand aan de rechterkant wilt? Dat is gewoon het overschot van papier, omdat de foto niet breder dan dat was en de laatste rechterpagina’s niet meer helemaal kon vullen.

  “Greet: Die witte randen hoeven er niet afgeknipt te worden (de site goed lezen).”

  Die witte randen zijn er vanwege de printer margins. Als alle printers aflopend konden printen zouden die witte randen er niet zijn. Daarom ben ik van mening dat je ze moet afknippen. Ik probeer de site goed te lezen, maar ze wil voorlopig niet laden. De witte randen hoeven er inderdaad niet afgeknipt te worden als je dat kunstiger vindt, maar dan wordt het beeld zo uit elkaar getrokken en kloppen de verhoudingen niet meer en zo (dat zie je bijvoorbeeld aan de bovenkant van zijn rechteroog). Nu, doe ervan wat je wilt, ‘t is jouw poster natuurlijk. Maar als je de witte randen niet afknipt zou ik de horizontale randen dunner maken, zodat ze even dun zijn als de verticale, en die strook papier die overschiet aan de rechterkant zou ik er toch echt afdoen :P

 2. Grappig eigenlijk, als iemand een comment maakt en op het einde beseft “wow, zo ongrappig van me” en er dan een smiley bij zet in een wanhopige poging om het te verdoezelen.

 3. Wat een geluk dat ik niet gereageerd heb. En dat ik de comments niet gelezen heb. Te veel tekst, weet u wel. Maar als ge het mij vraagt, is die foto slecht gecadreerd: te veel ruimte aan de bovenkant. Ik zie bijgevolg maar 1 optie: weghalen.

 4. Dat heeft meer dan twintig comments op een postje om hulp, en dat ridiculiseert de meerderheid van de reageerders. Het zijn dingen waar ik enkel maar kan van dromen, Brutin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *