That’s just dumb no matter how you dress it up.

Die punt in de titel is voor de mensen die denken dat Ilse daar een patent op heeft. Het is hoegenaamd niet mijn schuld dat kleurentelevisie, digitale fotografie en het internet al bestond toen ik geboren ben. Als ge ziet waar ik nu al sta, wat zal dat dan binnen zes (mijn zus schat haar overigens 26) jaar zijn?

Wist u trouwens dat ik vorige week verjaard ben? En dat ik mensen ben vergeten uitnodigen, dat mensen die uitgenodigd waren het niet nodig vonden om te melden dat ze hoegenaamd (voor de tragere lezers, yes, dit woord zal in elke paragraaf gebruikt worden) niet van plan waren om af te komen en dat mensen die gingen komen, een stuk in de nacht een sms sturen (Mezelf aan de praat houden is vermoeiender dan waar ik vanavond zin in heb. Iedereen waaraan ik dat voorlas werd op slag weer nuchter) om te melden dat ze niet afkomen?

Maar naart schijnt was het leuk. En ik heb de volgende cadeautjes gekregen (in chronologische volgorde):

  1. Een imaginair kado van mijn zus en haar vriendin. Enfin, een vriendin. Maar het kado volgt nog, het moest nog besteld worden.
  2. Een Lego-robot, die ik daarnet in elkaar heb gestoken en waarvan u de foto’s op mijn flickr kan bekijken. Ze vallen wat tegen, maar ik werd gestoord toen ik er aan begon en mijn goesting was gelijk over.
  3. Kraslotjes van de Nationale Loterij. Er werd voor 30 euro (zoveel is mijn vriendschap blijkbaar waard) gekocht en ik heb VIERENEENHALVE euro gewonnen. Het lijkt meer omdat ik het in hoofdletters heb getypt. Hoop ik. Of wacht. Hoegenaamd niet.
  4. Een fles champagne en een kaartje.

Kijk, ik woon in een duizend-euro-huur-per-maand appartement en dat merk je wel: ruim, goeie ligging, prachtig uitzicht. Beeld u dan ook mijn ongeloof en walging in toen ik daarnet in de badkamer kwam en ontdekte dat _iemand_ het goedkoopste wc-papier van de GB gekocht had. Eén laag, wit, motiefloos en neen, het was zelfs niet geparfumeerd. Ik ben hoegenaamd niet van plan om het te gebruiken. Het ruikt naar niks.

Het seizoen van de blogverkiezingen is trouwens weer begonnen. Straks mag ik er weer honderd bespreken, alhoewel ik er liever maar 99 zou doen. En daar bedoel ik hoegenaamd niet mijn eigen website mee. Or do I? (Ja)

5 thoughts on “That’s just dumb no matter how you dress it up.

  1. Pingback: Bionicle Mahri - Toa Nuparu - IV

  2. Weer een jaartje ouder? Ach, uw ‘cuteness’factor zal er wel niet onder lijden. Hoe je dat dan weer interpreteert ligt geheel en al aan u!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *