Ik wou naar Steve + Sky kijken, maar de zetel is volledig bezet.

Dan vragen mensen of ge naar Steve + Sky komt kijken, dan komt ge in de living en liggen er twee uitgestrekt in de zetel. Dan vraag ik nog twee keer subtiel of er nu naar Steve + Sky gekeken wordt, maar geeneen die mijn hints snapt. Soit, dan heb ik mij maar met ClickClickClick beziggehouden, een idioot spelleke waarbij ge zoveel mogelijk op een knopke moet drukken om het totaal aantal clicks van uw land te verhogen en zo te stijgen in de rangschikking. Als dat op de één of andere manier boeiend en amusant klinkt, twas niet de bedoeling. Verschrikkelijk saai en tijdverspillend, maar ja, ik wou dus naar Steve + Sky kijken en er was geen plaats meer in de zetel. Wist u al dat ik naar Steve + Sky wou kijken en er geen plaats meer was in de zetel? Excuses kunnen aangeboden worden in de comments.

Deze morgen in mijn mailbox via mijn contact form:

Hallo,
Mag ik eens vragen wie dit leuk meisje is op de foto van de link van je site:
http://brutin.be/wp-content/uploads/2006/10/22.jpg
ik hoop antwoord te krijgen.
Groetjes Edwin

Best Edwin, ik heb geen idee. Misschien moet je eens naar een fuif in Home Vermeylen gaan, daar is die foto genomen en misschien loopt ze daar nog steeds rond. Heb je trouwens haar okselhaar en de zweetranden aan haar t-shirtje gezien?

Ja, vroeger kreeg ik leukere berichten binnen via mijn contact form. Maar dat is volledig aan mezelf te wijten (denk ik, het is mij nog steeds niet helemaal duidelijk wat er verkeerd is gelopen).

Technisch gezien is het nog steeds Oktober en ik ging pas verbeteren vanaf November! Gawd, ik hoop dat maanden met een hoofdletter geschreven worden, ik ben zelfs te lui om vandale.be te openen. Er een hyperlink van maken, dat lukt nog net.

Tot morgen op Ilse haar feestje! Ilse, ik en _honderden_ bekende mensen (en wat onbekend grut)

Ik heb vandaag trouwens een rangschikking opgesteld van de meeste irritante commentators die ik de afgelopen maanden al ben tegengekomen op andere websites. Die komt binnenkort online, dat spreekt voor zich. Misschien moet Clickx daar ook een aparte categorie voor oprichten? Kwestie van het feit dat ik niet genomineerd zal zijn wat draaglijker te maken.

5 thoughts on “Ik wou naar Steve + Sky kijken, maar de zetel is volledig bezet.

  1. Pingback: WebsterMC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *