Beste West-Vlaamse persoonlijke blog van het jaar, hierzo.

Kijkt, hier zijn de feiten: Brutin.be is genomineerd voor Beste persoonlijk blog van het jaar. Stemmen kan via sitevanhetjaar.be en de volledige lijst is ook beschikbaar voor wie nog niet onmiddellijk wil beslissen.

Kijkt, ik zou uiteraard graag hebben dat jullie op mij stemmen. Niet omdat ik het verdien, maar omdat de anderen het zeker _niet_ verdienen. Voor wie nog twijfelt, ik ga, onvoorspelbaar als ik ben, mijn negen concurrenten de komende dagen bespreken en u duidelijk maken hoe beschamend hun online dagboekskes wel niet zijn.

Dat is het zowat. De banner aan de rechterzijde spreekt voor zijn eigen, peis ik.

14 thoughts on “Beste West-Vlaamse persoonlijke blog van het jaar, hierzo.

  1. Pingback: Om ter saaist

  2. Uw banner is niet te zijn wanneer mijn adblock aanstaat. Ik denk dat het aan de naam van uw bestand ligt. Daar “banner” uit verwijderen kan u misschien een stem of twee extra opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *