You can’t love anything more than something you miss.

Door allerlei omstandigheden (te lang slapen en dan geen goesting hebben om door de kou te lopen) moest ik deze avond naar het frietkot voor mijn avondeten. Nu is de eigenaar, in tegenstelling tot zijn twee dochters, iets te sociaal voor mij (Euhm. Tom. Doofstomme baby’s zijn al iets te sociaal voor u.) en merk ik bij elk bezoek wel iets interessants op aan de vloertegels waar ik dan tien minuten naar staar tot hij vraagt of er zout op mijn frieten mag. Maar deze keer stond de tv op en was het SOS Piet, dus kon ik daar naar gapen. Piet kwam vandaag langs bij een vrouw die tomatenconfituur wou maken en uiteraard deed ze het verkeerd, het kalf. Persoonlijk vind ik het concept van _tomaten_confituur al verkeerd, maar hey, ik heb nog al mijn haar, ik ben vrij groot en ik zie mijn voeten als ik naar beneden kijk, dus wat ken ik er van natuurlijk. Euh ja. Dat was mijn verhaal eigenlijk.

Het ontbreekt het overgrote deel van de Vlaamse Blogosfeer weer aan zelfrelativering. Hello-ho, zo goed zijn jullie websites niet, dus er moet heus niet zo denigrerend over de genomineerden gedaan worden. Ik was vorig jaar ook verbaasd dat ik niet tussen de _honderd_ genomineerden stond, maar ik heb dat omgezet in positieve energie waarmee ik negatieve kritiek heb gegeven. Dit jaar? Nougabollen (what the fuck zijn nougabollen anyway? Ik ken nougat, maar das keihard en waarom ge daar bollen van zou maken is mij niet echt duidelijk. Oh wait, is het omdat nougabollen _onbestaand_ zijn? Ja, Nederlands is duidelijk mijn moedertaal). Ok, er is SvenDeSchutter, maar erg bijzonder is hij niet. Het is mij na anderhalf keer (ik heb het stukje over brutin.be al een paar keer gelezen, dat wel) nog steeds niet duidelijk of de eerste paragrafen al dan niet ironisch bedoeld zijn. Als ik dan nog merk dat zijn _moeder_ hem op andere websites komt verdedigen, awkward. Maar kijk, mensen die zich onheus behandeld voelen door de Clickx-redactie, toon mij uw website en ik leg wel eens uit wat er aan scheelt. Buiten het feit dat ze niet door mij gemaakt is dan.

Haha, ik wou een titel nemen die ik al eens gebruikt had. Het vat is af bij Brutin!

11 thoughts on “You can’t love anything more than something you miss.

 1. Pingback: Huug & Druug » Angel eyes ( *)(* )

 2. Helemaal niet ironisch bedoeld…
  Vanwaar dus die uithaal?
  En omdat het mijn moeder is mag ze geen mening hebben? Ze is trouwens zelf blogger…

 3. Ach, kwestie van relativeren, das alles.
  Maar dan toch: bloggende moeders van bloggers: awkward. ;) Mijn moeder weet waarschijnlijk nog het verschil niet tussen een website en emailadres.

 4. proficiat Tom, ‘k heb nog niet veel gelezen maar er zit nen nieuwe H.Brusselmans aan te komen …grt, collega van uw ma – heb de nadere genomineerden nog niet gelezen maar gij verdiend inderdaad den hoofdvogel

 5. Pingback: Brutin.be » » Simple math is an oxymoron, whereas you’re just a moron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *