But some things never get better, like used cars and bad livers.

Beste Sven. STOP MET UW MOEDER MET HAAR VOORNAAM AAN TE SPREKEN. It’s giving me the willies. Ma bon, elke genomineerde blog heeft ondertussen zeker al twee keer naar u gelinkt, ik wou dat ik zelf ook op dat idee gekomen was. Oh wait, I already did. Twice. Maar ik weet zelfs de voornaam van mijn moeder niet. Mam, mama, mamski, ey en kerel, meer heb ik niet nodig om haar aan te spreken. Ik weet trouwens nog een goeie anekdote over het woord ‘kerel’. Na mijn verjaardagsfeestje (waar er trouwens bitter weinig volk was, misschien had ik beter een online feestje gegeven. De cadeaus zijn dan wel minder natuurlijk. Enfin. _Nog_ minder. I kid, I kid.) vertelde Ilse (Stem op haar, ik heb nog meer levensjaren om verkozen te worden) dat ze zich de ganse avond heeft afgevraagd wie die Karel was waar Evi (mijn zuster. Die graag beroemd wil worden. Haha, ik ben je voor, zus.) constant over bezig was. Als ge geen West-Vlaams kunt, negeren.

Ik was gisterennacht op het toilet de Humo aan het lezen, meer bepaald Open Venster, alweer ik het volgende las:

Wanneer het over spinnenfobie blijkt te gaan is mijn vriendin geïntrigeerd, want ze heeft die fobie ook: zal ze blijven kijken of niet? Ik zeg haar dat blijven kijken misschien helpt om iets over haar eigen fobie op te steken.

Ja man. Kunt anders psycholoog worden. Zo’n vista. Naar een programma over spinnenfobie kijken om iets op te steken over de Eerste Wereldoorlog lijkt mij inderdaad wat dwaas. Maar het wordt nog leuker!

Mijn woorden zijn nog niet koud of we worden getrakteerd op een onverwachte close-up van een grote vogelspin, met bijpassende horrormuziek. Bang!

Uhu. Een onverwachte close-up van een vogelspin. In een programma over spinnenfobie. Karel! En das nog steeds niet het grappigste stuk van zijn brief.

Vloekend verlaat mijn vriendin de zitruimte: “G*dverdomme! Het ontbreekt de makers van dit programma totaal aan inleving in de gevoelswereld van iemand met deze fobie!”

Belachelijkste woede-uitbarsting ooit. En what’s up with Godverdomme niet voluit te durven schrijven?

Kijk hier, de enigste foto die je vindt als je op mijn naam zoekt in Flickr. Wat een wijs t-shirt zeg. De andere persoon is trouwens Stijn. U leert hem binnenkort wel kennen.

19 thoughts on “But some things never get better, like used cars and bad livers.

 1. Pingback: SuperJogos - Todos os jogos da internet » But some things never get better, like used cars and bad livers.

 2. Mijn moeder heet helemaal niet Angina.

  Nee, misschien zou ik beter niet reageren op je ongezonde fixatie op mij en mijn moeder, maar het is sterker dan mezelf (al weet ik dat je daarmee uiteraard in de kaart speel). Jijzelf en ook de reageerders op je vorige bericht zien bij het woord moeder wellicht een goedbedoelend besje met een plooirok en een parelkettingske, een leesbrilletje eventueel. Ze leest de Libelle en kijkt naar Thuis. Ik kan het niet helpen dat MIJN moeder niet zo is. Als ik op mijn blog naar haar blog verwijs, is zij gewoon een collega-blogger en noem ik haar Gerda.
  Eigenlijk straf dat ik me zo gedwongen voel mezelf nog te verdedigen ook. Ik kan alleen maar hopen dat er hier af en toe wat nuchtere lezers komen die doorhebbben dat je ongelooflijke lulkoek aan het verkopen ben. Zo had je het in je vorige aanval over ites ‘awkward’ – belachelijk woord overigens. Ik vraag me eigenlijk af hoe je daar bij komt? Ik zou ze wel eens willen zien, die blogs waarop ‘mijn moeder mij komt verdedigen’. Of heeft ze gewoon dezelfde mening? Want ook dat hoort wellicht bij jouw beeld van een moedertje: een wat wereldvreemde muis die het maar snel met haar zoon eens is omdat ze zelf geen mening kan bedenken.

  Spijtig dat er eens geen serieuse reactie komt waarin je mij misschien kan laten begrijpen vanwaar die bitterheid en agressie komen die je hanteert om mij hier nu twee keer na elkaar een beetje te viseren, zelfs al is het met link.

 3. Nu wil ik hier een ‘serieuse’ reactie plaatsen en de Sven is mij voor.

  @ i. Ik zie er uit alsof ik denk dat Ian Curtis een Engels gerecht is. No way, No Way dat Tom zo ver onder zijn stand zou daten.

 4. djeezes
  tom misschien zet je het best een banner op je site met in grote letters
  IRONIE

  Beste, sven, deze blog kakt op alles en niet weinig vooral op zichzelf elke zin of commentaar moet extreem tongue in cheek gelezen worden…
  DIt is zo’n blog die ik lees als ik wil lachen (of lvb.net) LACHEN ! voor opinies en serieuzen klets ga ik wel elders….

  HUMOR IRONIE CYNISME !!!

  en JA uw mama is ongetwijfeld een toffe

 5. Mmmmm… ian curtis.

  Ik wil trouwens ook eens zeggen dat ik het absoluut niet wijs vind dat er met karel word gelachen. ik vind dat bijzonder bot.
  (eej tom, maakt eens een woordspelingslol over botten nu, het is al zo lang geleden)

 6. Mmmmm… ian curtis.

  Ik wil trouwens ook eens zeggen dat ik het absoluut niet wijs vind dat er met karel wordt gelachen. ik vind dat bijzonder bot.
  (eej tom, maakt eens een woordspelingslol over botten nu, het is al zo lang geleden)

 7. Pingback: Zo zit het zie

 8. Pingback: Brutin.be » » Simple math is an oxymoron, whereas you’re just a moron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *