Zuurstof is wa de max maat.

Laat het gerust geweten zijn, ik heb met twee e-mailadressen gestemd voor Site van het Jaar. Twee keer op mezelf (en Gentblogt). Die eerste plaats is zo keihard de mijne. De uitreiking is trouwens volgende week maandag in het NTGent en Clickx meldt mij dat ik mensen mag meebrengen! Ik moet hen wel tegen woensdag meedelen wie er allemaal meegaat, dus snel reageren is de boodschap. Excuseer. Snel _positief_ reageren is de boodschap. (U kan mij mailen op tomATbrutin.be en seymourATmalchick.org wat toevallig ook de twee e-mailadressen zijn waar ik mee gestemd heb. Ik daag u uit, Clickx, niet op reageren). Mind you, als we het meisje waar ik deze avond mee heb staan praten mogen geloven ben ik “eigenlijk niet zo sympathiek”. Maar probeert u maar eens uw lach in te houden als iemand je vertelt dat ze hun avond gaan vullen met foto’s in enveloppen te steken om ze naar Marokko te sturen, “want die mensen appreciĆ«ren dat”. Uhu, in een dorp waar de helft van de huizen geen electriciteit heeft, zijn ze ongetwijfeld dolgelukkig met een stapel foto’s. Ze kunnen ze anders met punaises aan een prikbord in hun keuken hangen waar ze een warme maaltijd aan het bereiden zijn. Of de foto’s verbranden, de gassen opsnuiven en doen _alsof_ ze punaises, een prikbord, een keuken en kookgerief hebben.

De titel is funny cos it’s true.

Ik ben zaterdag naar de Ikea geweest met Floris. En was nu echt wel de laatste keer… Cliffhanger!

6 thoughts on “Zuurstof is wa de max maat.

  1. Euhm, hard heb ik je toch niet zien lachen hoor, en je vergeet te vermelden dat het grootste deel van dat dorp wel elektriek heeft.
    Foto’s opsturen naar Marokko is minstens even spannend als de Ikea en de site-van-het-jaar-verkiezing samen.

  2. Tiens..ik heb net foto’s verzameld om te verzenden naar het Plankindje van de klas van mijn dochter, en dat is inderdaad best leuk. Ikea niet, en de verkiezing..dat zullen we binnenkort zien. Wie hier reclame voor Ikea of Clickx in ziet: fout! Wie hier reclame voor Plan-Belgie achter zoekt: juist! Tom, het lijkt me iets voor u!

  3. Pingback: Zoeken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *