“Voor mij iets mayonaise-achtig. Hmm, doe maar mayonaise.”

Werken op zaterdag is altijd al een pretje. Als je dan nog eens een halfuur te vroeg toekomt (acht uur dertig. Ja, er is een acht uur dertig in de ochtend int weekend), beseft dat de cafetaria zoals elke zaterdag gesloten is en je _geen_ eten hebt meegebracht, dan durf je wel al eens in je haar krabben.

Maar goed, ik heb twee euro en zevenenzestig cent aan klutters mee, waar ik dus drie komma acht blikken Coca-Cola Light mee kan halen uit de automaat. Daar zal ik het dan maar, in ware Music for Life-style mee doen zeker? Enfin, Music for Life-style, maar dan de _extreme_ versie natuurlijk. Want ik zit hier héél alleen. En er is heus niemand die aan het raam zal komen kijken wat ik aan het doen ben. En volgens mij eten zij yoghurtjes, bende decadenten. En ik zit in Gent (Leuven was een slimme zet van Studio Brussel. Er is namelijks toch _niks_ anders te doen in dat gehuchtje.). Maar ik zit hier nog tot vijf uur des middags. Ruimschoots de tijd om ook 150+ reacties (let vooral op reactie #122 (ik ben vanonder beginnen tellen, duh) en hoe die persoon mooi de kans ziet om ook eventjes te vermelden dat “Ik ga zelf ook een liedje aanvragen voor 30 euro of zo.”. Of zo, uhu. Ge zijt _waarschijnlijk_ een goed mens, Johan, maar ge ziet uw eigen iets te graag.) te krijgen op deze post. Then again, moest ik actieve lezers hebben, ik was misschien niet als laatste geëindigd, quoi.

De titel werd uitgesproken door de persoon naast mij in het frietkot. Het meisje achter de balie (frituurs hebben een balie, right?) en ik hebben een “Qué le fuck?” moment gedeeld.

7 thoughts on ““Voor mij iets mayonaise-achtig. Hmm, doe maar mayonaise.”

  1. Pingback: Media Districts Entertainment Blog » “Voor mij iets mayonaise-achtig. Hmm, doe maar mayonaise.”

  2. Hmmmm, van die laatste zin kan ik niets maken, behalve dat de quoi een parodie is op mijn stijl. Dat wil zeggen dat ik stijl heb, en dus beschouw ik het als compliment. Zo, had je daar rekening mee gehouden?

    Je zit aan #2, Tom, en het is vijf uur om. Dat weet ik omdat het nieuws op Music For Life net gedaan is. Maar bij mij zat er wel geen trackback tussen. En de mijne kosten mij geld, dat ook.

  3. Hé, ik heb ze door, de laatste zin. Die hele verkiezing is al vergeten hoor, je moet je eigen wonde niet opnieuw openrijten.

    En meteen je derde reactie. Ik tel als actieve lezer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *