To take the half of me would wreck the symmetry.

Beste Ishku, beste jesus_.

Omdat 2007 er bijna opzit en de mensen in deze periode vaak vrede op aarde wensen, wou ik ook eens iets positiefs doen. Ik ging namelijk uw stokje beantwoorden. Ik had een vrij goeie foto gevonden van mezelf als peuter met kwijl aan mijn kin en ik had een tekst neergeschreven waarvan ik dan een foto zou nemen om online te zetten. Spijtig genoeg lukt het mij niet om een deftige foto te trekken:

 1. Eerste poging: de flash stond aan waardoor drie vierden van de pagina niet meer leesbaar was
 2. Tweede poging: mijn vinger op de flash gelegd, maar daardoor kreeg ik een roze foto.
 3. Derde poging: flash afgezet, maar toen stond een deel van de tekst niet op de foto.
 4. Vierde poging: teveel bewogen.

De vijfde was doenbaar, maar eenmaal verkleind nauwelijks nog leesbaar. In plaats van gewoon door te zetten, geef ik het dan ook gewoon op. Eerst voelde ik me zelfs wat schuldig, maar eigenlijk was dat nergens voor nodig. Wat wie zijn jullie? De ene laat dieren doodgaan, maar maakt er dan achteraf wel doodleuk twee posts over en de andere doet zelfs geen moeite meer om tekst in te typen en plaatst gewoon foto’s met zijn gsm online. Gulder zijt de zondaars, ik niet.

Als ik een top zeven van meest overbodige dagen zou opstellen, dan stond zondag zeker bovenaan. Er is eerst al de groepsdruk om vroeg op te staan zodat je boterkoeken kan eten als ontbijt, waar je toch niet van kan genieten want je bent nog geeneens goed wakker. Daarna bedenk je alle dingen waar je vandaag tijd voor hebt om ze vervolgens allemaal weer weer te vergeten want er is _niks_ open. Ik stel al jaren voor om zondag af te schaffen en een vrije dag in het midden van de week in te leggen, maar iedereen knikt wel en geeft mij gelijk, maar veel schiet ik daar niet mee op.

Oudejaar staat weer voor de deur. Ik hou niet van oudejaar, het is een verplicht evenement en elk jaar opnieuw loop ik met de gedachte dat niemand mij zal uitnodigen en ik weer (_weer_) alleen oudejaar zal mogen vieren. Je verwachtingen voor het komende jaar zijn dan trouwens zo laag dat het enkel beter kan worden, dat wel. Maar medelijden is dit jaar niet nodig, want ik zal morgen samen met Pieter en Stijn de dood van 2007 vieren. Wat we gaan eten en drinken kan ik u niet vertellen. Niet dat ik niet wil, maar we (ik) hebben gewoon nog geen eten gekocht, iets wat ik morgenavond pas ga doen, dus ik kan nu wel zeggen dat er scampi’s en varkenshaasje op het menu staan, maar het kunnen dus evengoed drie Dr. Oetker pizza’s uit de Delhaize worden.

5 thoughts on “To take the half of me would wreck the symmetry.

 1. Nadat ik niét sukkelde bij het kopen van materiaal in de Ikea, ben ik er nu wél in geslaagd om een kinderfoto van mijzelf op mijn blog te zetten.

  Twee keer al beter geweest dan Brutin, dat werkt mijn minderwaardigheidscomplex tijdelijk compleet weg! Volgens mij kan dat nooit Brutins bedoeling zijn geweest.

  In elk geval, Tom: een gelukkig nieuwjaar, makker.

 2. Pingback: So here I am « Dit is geen blog

 3. Als je wil dan kom ik met mijn GSM een foto nemen van die foto van u met kwijl aan uw kin, dan zet ik die online zonder tekst bij, zou dat geen geweldig begin van 2008 zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *