Did you ever have a threesome? Nearly, I’ve had a twosome.

Alex Turner kan mij krijgen. Wist u trouwens dat hij de beer speelt in de videoclip van Nobody Move van We Are Scientists? Gern geschehen.

Toen ik een tijdje terug thuiskwam, lag er een blaadje voor mijn deur met daarop:

Hartje

Ik hou u niet op de hoogte.

Dit weekend was niet mijn weekend. Ik zal u eens vertellen waarom. Het begon allemaal zaterdagmorgen (zoals weekends wel vaker doen) toen ik naar het postkantoor moest. Met welk doel, dat kan ik u niet vertellen, maar ik had enveloppen en postzegels nodig. Nu, ik weet niet of u mij kent, maar ik hou niet erg van nieuwe dingen en verrassingen (Had Freaq dit geschreven en euhm, he wish, dan had hij daar ook nog ‘en ook niet van verassingen’ bijgezet.). Veel te veel kans op een afgang, zo redeneer ik. Maar goed, daar stond ik dus, in een postkantoor, gans alleen. Enfin. Alleen tussen allemaal vreemden. Maar goed, dan had ik even tijd om de omgeving in mij op te nemen. Oh kijk, daar staat een rek vol met enveloppen, dozen en postzegels. Dat zal waarschijnlijk een sample zijn van wat ze te bieden hebben. Een beetje zoals in de Ikea, weet je wel, en God knows (als hij mijn website leest), wat een geniaal concept ik _dat_ vind. Plots sta ik vooraan in de rij. “Euh, kan ik drie M-enveloppen en die postzegels van die prinsessen van Disney krijgen alstublieft?”

*pauze voor dramatisch effect*

Euh ja, geen sample rek dus. Maar ik mocht wel alles gaan halen zonder mijn plaats in de rij te verliezen. Eind goed al goed zie ik u al denken (hopen). NEET JONG, NEET. Ik bemerk dat er een prior streep aan die postzegels hangt, maar ook met van die gaatjes in, zodat je dat er eigenlijk kunt afscheuren. “ah, dus als ik die Prior er af haal, dan zijn ze goedkoper?”

*pau- ah whatever, you know the drill*

Postzegels van prinsessen van Disney. Echt de waarheid.

Vandaag gehoord op mijn werk: Deinzees is een lelijk dialect. Het probeert op Gents te lijken, maar toch niet. Willen, maar niet kunnen, if you will. Ik zou het persoonlijk niet weten, want er heeft nog nooit iemand uit Deinze tegen mij gesproken. Ja, mijn naam, maar mijn naam klinkt indrukwekkend in elke taal dus dat telt niet.

6 thoughts on “Did you ever have a threesome? Nearly, I’ve had a twosome.

  1. Pingback: Disney » Blog Archive » Did you ever have a threesome? Nearly, I’ve had a twosome.

  2. Waarom koopt ge postzegels van Disney? Ge weet toch dat die €4,99 kosten voor 5 stuks, terwijl de gewone €5,20 bedragen voor 10.

    En ze zijn van Disney.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *