Laat het genoteerd zijn.

Euh, er is deze middag een bekend Amerikaans acteur overleden, u zal er waarschijnlijk wel nog over horen. En ik was eerst van plan om zijn naam en de woorden dood, overleden en gestorven in de titel te zetten en dan te genieten van alle duizenden hits die ik zou krijgen. Maar net voor ik op Publish wou drukken heb ik mij bedacht. Maar ik kan natuurlijk ook niet gewoon _niks_ zeggen he. Dat Michel met alle hits gaat lopen, mij goed, maar ik heb er eerder over gepost.

Twintiger, zelfmoord en een vrouw (waar hij mee ging scheiden) en een dochterje achterlaten. Wat een faker eigenlijk.

UpdateNaVijfMinuten: Maar wel erg natuurlijk he! Dooie jonge mensen, niks leuks aan.

7 thoughts on “Laat het genoteerd zijn.

 1. Toch even zeggen dat het om een Australische acteur gaat, geen Amerikaanse. Soit, dat maakt nu eigenlijk niet veel uit. Triest!

 2. Ik kreeg vannacht bericht van een vriendin en wou vanochtend nog een postje plaatsen met als titel:

  “This hottie’s gone to heaven.”
  of
  “Heath Legend.”

  Ik was te leeg en gans de wereld wist het toch al, maar bij deze wou ik toch eens mijn prachtige titels laten zien. Al vond ik hem niet echt een legend. Wel een hottie though.

  ‘t Is inderdaad wel een beetje een vreemd gevoel, though.

 3. Zelfmoord plegen met slaappillen is zo voor bejaarden he. Ledger was dus, buiten lelijk, duidelijk ook een amateur. Als ge aan de drugs zijt, doet ge toch beter een overdosis coke? Lekker hip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *