I think the postman intercepts everything I try and send to you

Carrefou

Wie van jullie ziet daar een witte C in? Ik soms, maar eigenlijk meestal een rooie driehoek en een blauwe pijl. Irritantste logo ooit. Let trouwens vooral op het woordspelleke in de bestandsnaam van de tekening, “Carrefou”, want ik word zot van het zoeken naar de C in da logo. Hoe kom ik er soms toch op he. 10% talent en 90% practice, beste mensen. Ah nee, das bij voetbal. 100% talent, dat is het.

Mijn iPod (OMGTOMHEEFTEENIPOD.) wordt zot van mij peis ik. Al die zalige muziek die er op staat en toch luister ik nu al twee weken constant naar dezelfde drie albums:

  • The Cribs – Men’s Needs, Women’s Needs, Whatever
  • The Cribs – The New Fellas
  • The Wombats – The Wombats Proudly Present: A Guide to Love, Loss & Desperation

Nu, The Cribs, die worden ondertussen al eens overgeslagen in de roulatie, wat dus, inderdaad, betekent dat ik twee keer na elkaar naar The Wombats hun album luister. Ze lijken een beetje op The Rakes, maar hun teksten zijn wel wat lichter. Oh en ze hebben een liedje over Joy Division, waarvan ik nog steeds niet zeker ben of ze nu wel of niet graag naar Joy Division luisteren. Hadden liedjes maar emoticons, dat zou alles veel duidelijker maken, denk ik dan. Vandaag gelezen op het blauwzwartforum: “Ik dacht dat een *een smiley met een platte s als mond* betekende dat je ernstig was?!”. Ze wurld iz goin’ zo ‘ell. Waarom ik het nodig vond om dat zinnetje neer te schrijven zoals een Duister het zou uitspreken, ik heb geen idee. Anyhoo, 26 maart in de Botanique, wer gehts mit? Nu deed ik een Belg na die enkel basis Duits heeft gekregen in het middelbaar en 50% haalde voor dat vak in zijn laatste jaar. Een perfecte imitatie, al zeg ik het zelf.

Uw weblog is schijt trouwens. Generische, ongrappige, beentheredonethatneenikwilgeentshirtwantikprobeerhettevergeten – schijt. Sjo. Dat was mijn review voor 90% van alle weblogs die momenteel genomineerd zijn voor de Bwards. Die andere 10% is wel van een hoger niveau. Ah nee wacht, dat was de rangschikking van het vrouwentennis. 100% van alle weblogs dus. Tiens, ik dacht, ik zal hem twee keer maken die lol, hij zal grappiger worden, maar neen. Stijn en ik waren van plan om een website op te richten om te roddelen over de genomineerden, maar we hebben het uiteindelijk niet gedaan, vooral omdat ik een luie, _luie_, jongen ben. Enfin. Dat was eigenlijk de enigste reden. Stijn zijn journalistennaam is trouwens SFW, waarbij hij beweert dat dit voor Stijn ZijnAchternaam Wingene staat, maar ik denk graag dat het “Safe For Work” betekent,

Onze nieuwe huurder (Een Waal overigens. U heeft geen idee hoeveel grappen ik daar al over wou maken) is al sinds woensdagavond vermist. Enfin, ik heb hem sinds dan al niet meer gezien en hij is niet meer op het appartement geweest. Joke vermoedt dat hij gewoon niet moest werken vrijdag en dus naar huis gegaan is voor enkele dagen. Gelukkig heb ik fantasie en denk ik dat hij door flaminganten (hij ziet er waals uit, does that makes sense?) omvergereden is en nu in het UZ zich onze straatnaam probeert te herinneren. Ik kan het mij niet voorstellen zeg, in een ziekenhuis liggen, zonder vrienden of familie en de taal niet spreken. Oh wait, yes I can.

9 thoughts on “I think the postman intercepts everything I try and send to you

  1. Pingback: Ipod » Don’t talk to girls; they’ll break your heart

  2. Officieel ook de eerste keer dat ik een C in het logo ontdek. Mede door het feit dat ik gewoon dacht dat het gewoon een logo bestaande uit vormen was.
    Zotjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *