Een gedicht posten op Gedichtendag? En hoe werkt dat dan met Wereld Aids Dag, hmm?

Ik vind teelbal een raar woord. Was het een mens, ik zou achter zijn rug mijn vrienden aanstoten en er al lachend naar wijzen.

Zou het niet ongelooflijk hilarisch zijn moest ik online ook een verborgen identiteit heb? Eén waarbij ik fora van popgroepen afschuim om zoveel mogelijk emoticons in zo min mogelijk zinnen met zoveel mogelijk dt-fouten te posten? I like to think so.

Normaal zat ik deze avond samen met Stijn en Freaq naar Juno te kijken in een bioscoop in Roeselare. Het zou de eerste keer geweest zijn dat Freaq en ik elkaar zagen, maar een deus ex machina in de vorm van stroomonderbrekingen zorgde er voor dat mijn trein er nooit op tijd zou raken en ik ben dus maar weer naar huis gegaan. Best wel frustrerend. Niet omdat ik nu Freaq niet kon ontmoeten (hij is trouwens boos op mij. Ik heb hem blijkbaar eens uitgelachen. Wat best wel klinkt als iets wat ik doe eigenlijk.), maar omdat ik mij al een ticket van 7 euro 50 gekocht had.

Mijn leven is uneventful. Iemand wisselen?

3 thoughts on “Een gedicht posten op Gedichtendag? En hoe werkt dat dan met Wereld Aids Dag, hmm?

  1. Pingback: Nieuws Is Juist Tegenwoordig › De persoonlijke website van Stijn F.

  2. Ik ben niet meer boos op jou, Tom. Intussen heb ik veel over jou gehoord en weet ik wel beter. Weinig zal me nu nog verrassen! Zélfs niet dat je je maten opbelt om te weten welke trein je moet nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *