“La Maison du Pain”, broodjeszaak of horrorhuis?

Omdat Stijn nu BFF is met Freaq en ze met hun tweetjes naar Juno gaan kijken zijn, heb ik dan maar afgesproken om samen met Joris te gaan kijken volgende week. Joris en ik, wij hebben tenminste een geschiedenis tesamen, in plaats van toevallig allebei voor hetzelfde regionaal gazetje te schrijven. Het is waarschijnlijk toch maar een kutfilm, want Stijn vond de soundtrack erg goed. “Maar Tom, dat is toch een mening als een ander? Waarom zou Stijn zijn mening minder voorstellen als die van u of mij?”. En ok, het is begrijpbaar dat u zoiets zegt, alhoewel ik u natuurlijk niet kan horen, zo luidop pratend tegen uw beeldscherm. Maar had ik al verteld dat Stijn een grote fan van Britney Spears was en hij tot en met zijn tweede kandidatuur Geschiedenis een bureaublad had met haar foto erop? Dan is het al wat minder zeker? Stijn zijn mening is net een dakloze die aan een bushalte komt staan en wat tegen zichzelf begint te schreeuwen. Erg beschamend en irritant, maar de enige manier om er van af te raken is hem aan te raken dus negeert iedereen hem gewoon. Ik was eigenlijk van plan om Freaq te beledigen in dit stukske, but okay.

Ik zit mij al twee weken zorgen te maken over vreemde bobbels die overal op mijn lichaam lijken te verschijnen. Ze doen niet echt pijn, tenzij ik er erg hard op duw en ze gaan ook weer weg, maar toch. Ik zat er een beetje mee in. Tot ik gisteren een mug voor mijn scherm zag vliegen. Nog nooit zo blij geweest een mug te zien. Het zal wel niet wederzijds geweest zijn, alhoewel zijn bloed op de muur met een beetje fantasie op een glimlach leek. En nu maar hopen dat ik straks geen nieuwe bobbel zie verschijnen. Tenzij uw ma in de buurt is, dan is het verklaarbaar.

10 thoughts on ““La Maison du Pain”, broodjeszaak of horrorhuis?

  1. Pingback: Britney Spears » “La Maison du Pain”, broodjeszaak of horrorhuis?

  2. Joris was niet op je verjaardagsfeet laatste keer, zegt genoeg. Praten enzo koste hem teveel energie, BFF?
    In het 4de of 5de middelbaar heb ik nog een cd van britney (toen ze nog haar en nuchter was) voor jou moeten kopiëren (nee, hij was van mijn broer).

  3. Pingback: Kerygma » Ik ben geen leesteken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *