Met de W van Walgelijke muziek.

Ik ben zo _vreselijk_ moe, lezers. Al een ganse week last van nachtmerries (iets doen, daar bijna in slagen tot er iets vreselijks gebeurt, badend in het zweet wakker schrikken, the whole shebangs), was ik een gsm, dan raakte mijn batterij nooit verder opgeladen dan het tweede balkje. Maar geen nood, als het nog lang aanhoudt, dan drink ik mijzelf gewoon in slaap, weetwel, alsof ik mijn onderbewustzijn ooit ga laten winnen. Ja. Die keer met vier op een rij, maar ik was gewoon niet aan het opletten toen.

  • Zo denkt een bepaalde groep mensen, hereafter reffered to as Niet-Ik: het is begin februari, het is winter, maar het waait bijna niet en het zonnetje schijnt, dus ga ik zoveel mogelijk buiten zitten.
  • Zo denkt een kleinere groep mensen, hereafter reffered to as Ik: Het zonnetje schijnt, het waait bijna niet, maar het is begin februari en het is winter, dus ik blijf mooi binnen en zet de verwarming zo hoog mogelijk.

Maar daar zaten we dus, mijn ouders, zus en ik op hun terras te middageten. Mijn pa in zijn hemdje, ik met mijn dikke pull en klapperende tanden. Voor herhaling vatbaar. IN DE ZOMER.

We zijn ook naar een chocoladefestival in het Brugse Belfort geweest. Best wel de moeite. Als enkele chocoladeschilfers eten een hobby van u is en u eens twintig minuten niks te doen heb. Hoogtepunten waren het chocoladen beeld van een gorilla waar Evi zelfs voor vijf euro niet wou aan likken (Aap. Evi. Likken. Wie maakt hier een lol over in de comments?) en de tekeningen van sommige kinderen die overduidelijk met stront (The human chocolat) gemaakt waren. Ik heb ook een foto gemaakt van Evi en haar token black chocolat friend:

De titel is mijn geheugensteuntje om Milo en Milow uit elkaar te halen. Gebruik hem gerust, het zal u veel pijn besparen.

3 thoughts on “Met de W van Walgelijke muziek.

  1. Winter? Bestaat al lang niet meer in België. Hier is het meestal herfst/lente (zelfde weer, hoewel om één of andere reden de herfst altijd met slecht weer wordt geassocieerd en de lente met mooi weer) van oktober tot april.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *