Floris ende Dancefloer

Ok guys, you know the drill. Ik nodig jullie uit, jullie negeren dat totaal, waardoor ik denk dat jullie je aanwezigheid een verrassing willen houden en ik de avond zelf meestal doorbreng aan een tafel ergens achteraan met een pint bier voor me en mijn gsm in de hand, te doen alsof ik druk aan het smsen ben met _vrienden_. Dat van die frieten is trouwens gelogen peis ik.

Drie jaar Gentblogt!

Te laat, te laat. Dit online zetten _na_ het feestje, dat is te laat. Er is plaats voor één iemand in mijn bed en twee in de zetel. En ja, er kan met shiften gewerkt worden.

6 thoughts on “Floris ende Dancefloer

  1. Wanneer moet gij keer vree vroeg op?

    Kwestie dat ik u en De Pecker dan ook eens kan opbellen ten midden van de nacht en enkel ‘JEEEEEEEEEEEEEJ’ op uw antwoordapparaat achterlaten.

    En sinds wanneer wordt er gedronken ZONDER mij?

  2. Wanneer moet gij keer vree vroeg op?

    Kwestie dat ik u en De Pecker dan ook eens kan opbellen ten midden van de nacht en enkel ‘JEEEEEEEEEEEEEJ’ op uw antwoordapparaat achterlaten.

    En sinds wanneer wordt er gedronken ZONDER mij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *