Told a lie about myself, felt so good to deceive

Ow. May. Gawd. GASTEN.

Weet ge nog die keer dat ik zei dat ik naar The Wombats wou gaan kijken en vroeg wie er mee wou gaan? En hoe daar niemand op reageerde? Ja? Wel, vergeet dat, ik heb zonet iets vijfduizendmiljard keer beters gevonden, het staat hieronder in hoofdletters en int vet, want nu iedereen ook underscores begint te gebruiken om dingen te benadrukken, ga ik dus weer iets nieuws moeten vinden:

18 MEI. AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD. VAARTKAPOEN, BRUSSEL, BELGIË.

Was enthousiasme een emotie die ik had, dan was dit een moment waarop ik het zou uiten. Ok, de locatie klinkt als een school waar alternatieve ouders hun kinders naartoe sturen omdat mainstream scholen volgens hen teveel gefocust zijn op “leren” en “kennis vergaren”, om dan vijftien jaar later verbaasd te zijn dat hun kind niet aan werk raakt en in een kraakpand woont. En wat de fudge is de bedoeling van kraakpanden eigenlijk? Oh hier woont niemand, ik zal er dan maar gaan inwonen alhoewel het eigenlijk al van iemand is, maar hey, weglopen is plaats verkopen, dat is mijn motto, net zoals “shampoo is een dikke no-no” en “voeten moeten bloeden”.

Vorige zomer op Pukkelpop heb ik ze voor de derde keer gezien en het was zonder twijfel het beste optreden van het festival. Vraag maar aan Bert, die was ook onder de indruk. U kan het ook aan Pieter vragen, maar die zal eerder ontwijkend antwoorden want hij was op dat moment naar een ander optreden gaan kijken. Zijn muzikale smaak kennende was het ongetwijfeld _Pink_. De eerste keer vond ik ze trouwens maar een bende geeks die hun gebrek aan muzikaal talent probeerden te verbergen door de helft van hun instrumenten af te breken. Turns out I was wrong. Maar hey, het overkomt ons allemaal, vraag maar eens aan uw moeder, die ooit beweerde dat je de pil niet elke dag moest innemen, want een lichaam weet heus niet welke dag het is. Dat weet een lichaam ook helemaal niet natuurlijk, maar het gaat hem over regelmaat en hormonen en weet ik veel, ik had het te druk tijdens seksuele opvoeding met giechelen.

Maar ik ga binnenkort om twee tickets. Wie meewil, moet enkel voor vervoer zorgen. De contact box is uw vriend, mensen.

3 thoughts on “Told a lie about myself, felt so good to deceive

  1. Ze hebben in ieder geval de origineelste groepsnaam. Eén die voor de verandering niet begint met “the” maar met “and”. Dat vind ik cool.
    En kijk: ik heb zowaar een nummer van hen in mijn itunes! Wasted state of mind eh? Das lang geleden!

  2. Hmm. So divided is inderdaad een patat van een plaat, maar dat enthousiasme over het pukkelpopoptreden is me wat vreemd. Ik herinner mij dat zelfs buiten de tent, met mijn pollekes op mijn oren voornoemde hoororganen toch nog PIJN deden, dat er behoorlijk naast de toon gezongen werd en dat het verdomd moeilijk was om tegen zoveel decibels op mijn companie al schreeuwend te overtuigen dat dat eigenlijk wél een goede groep is. Heb mij na een nummer of vijf dan ook ontgoocheld laten meeslepen richting goed plekske voor Tool…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *