Z’en der get, z’en der get, 4 bollen in under net!

Vandaag was het uitreiking van de Bwards. En amusant dat het was! Spannende uitreiking, allemaal bloggers die ik nog niet gezien/gelezen had en waar ik de naam spijtiggenoeg alweer van vergeten ben (Wat is het verschil tussen een oersaaie mens en een oersaaie mens met een weblog? De weblog. Die door _niemand_ gelezen wordt. We gaan keer mathematisch doen he, gasten. Stel dat ge een weblog hebt die dagelijks nog geen honderd unieke bezoekers heeft. En er komt 200 man naar de Bwards. Dan is er vréé weinig kans dat één van die mensen uw weblog leest. Zei ik al dat uw website saai is? Dat is nochtans het punt van dit stukje). Gelukkig was er Maarten Schenk met laptop, webcam, draadloze internetverbinding en WiFi-tshirt, omdat zekerheden belangrijk zijn in een leven, zoals de zekerheid dat stront stinkt en moeilijk verwijderbaar is van de onderkant van uw schoen, ik zeg maar iets. Ik ga dit stukske eindigen, want het gaat een kant uit die ik mij morgenvroeg ga beklagen.

Ma goed, ik ben niet naar de Bwards geweest, want er ging niemand van Gent die ik kende en ik kon ook moeilijk een ganse middag bij niets gaan staan, want die begint dan te dansen en dan moet ik zo aan de zijkant doen alsof ik druk aan het smsen ben en daar had ik nu ook niet echt veel zin in. Er is trouwens niet echt iemand in de Vlaamse Blogosfeer die ik nog per sé wil ontmoeten. Wat volledig aan hen ligt overigens. En lezers, daar moet ik ook al niet meer veel van hebben eigenlijk. Mij plots aanspreken en denken dat ik dan overenthousiast ga doen omdat u mijn website leest en hem grappig vindt, ouch. En voor de laatste keer, Brutin is mijn achternaam en hij wordt anders uitgesproken dan u denkt.

10 thoughts on “Z’en der get, z’en der get, 4 bollen in under net!

  1. gelukkig dat ik thuisgebleven ben met mijn nauwelijks 80 oersaaie mensen die niets anders te doen hebben dan mijn saaie weblog te lezen :-)
    ge zijt wel af en toe ne “bruut’n” é brutin

  2. Lol, geestig! En moesten we nu ook nog eens weten wie er wat gewonnen heeft, dan konden we nog eens méér lachen. Nergens te lezen op de Bwards site.

  3. Welnee.
    En ik voel me ook niet aangesproken, ik sprak over dingske zijn hoofd heen tegen jou – zoals oud(ere) madammen dat doen tegen elkaar.

  4. We (jongerenkrant) doen een boeiend debat over de verschillen in perceptie tussen de Waalse en de Vlaamse pers, met enkele topjournalisten! Woensdagavond, om acht uur, in het Geuzenhuis te Gent. Details: zie echtblog.wordpress.com. Merciekes om te komen!

    ps ik zoek graave journalisten uit oost- en west vl, volgende week ga ik naar Gent om te zoeken… keep y’all informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *