We don’t like Becky anymore!

Als u dacht dat het hier rustig was, dan heeft u duidelijk mijn andere website nog niet bezocht. Erotische kortverhalen met bloggers in de hoofdrol, great in theory, vrij pijnlijk bij de effectieve uitwerking (kinda like the Bwards.) Blijkt dat niemand wil lezen hoe Netsensei _letterlijk_ Michel zijn gat likt.

Nu we toch over Netsensei bezig zijn, heeft u ook zo genoten van deze post? Over hoe hij had ontdekt dat hij _vijf_ lezers heeft en hij dat dan nog _weinig_ vond ook? Waaraan zou dat kunnen liggen, vraagt hij zich af. Well, ik heb wel enkele ideeën, wil iemand ze horen? (For the sake of this post, doen we even of jullie hier “ja” op antwoorden. Of “neen”, om grappig te doen. Excuseer. Om te falen in het grappig doen. Das gelijk wanneer iemand zegt “ey, moet je eens iets weten?” en dan zegt altijd iemand “nee” en dan vertelt die eerste persoon het toch. Waarom vraag je het dan, mutten. Gaan we trouwens eens iets afspreken? Als je mij vraagt hoe het met me gaat en ik antwoord daarop “zeer goed, dankjewel”, dan betekent dat dat het niet goed met me gaat en dan heeft u de mogelijkheid om mij daar verder over uit te horen (het hoeft niet). Alle andere antwoorden zijn gewoon replies om van die vraag af te zijn. En dan nu tijd voor de opsomming!)

 • Uw ondertitel is Much ado about nothing, wat duidelijk een poging is om ironisch te doen. Ironie, Matthias, is niet uw ding. Net zoals leven, andere mensen hun leven aangenamer maken en maar niet dood willen gaan.
 • Uw taalgebruik is overdreven en overbodig. Net zoals uw le- no wait, die heb ik daarnet al gemaakt. Websites die ik niet kan lezen zonder een woordenboek, echt niet. Ik laat mijn posts altijd eerst proofreaden door mijn elfjarig nichtje, die alle moeilijke woorden omcirkelt met haar roze wasco, waarna ik ze vervang door synoniemen met minder lettergrepen, er wat vuile woordjes bij smijt en het geheel online zet. Negerinnentetten (merci i.).
 • Uw taalgebruik. En dan vooral het woord hoezee. Had ik mijn reactie gefilmd toen ik de eerste keer dat woord las, dan was er van 2 girls 1 cup nooit sprake geweest. Mijn meest bekeken filmpje op YouTube is overigens het Albert Heijn Wuppie-lied.
 • Uw taalgebruik. En dan vooral het woord huzzah. Had ik mijn reactie gefilmd toen ik de eerste keer dat woord las, dan was er van 2 girls 1 cup nooit sprake geweest. Mijn meest bekeken filmpje op YouTube is overigens het Albert Heijn Wuppie-lied.
 • Stijn en ik, wij zijn goeie vrienden. Zijn allround niceness slaagt er altijd in om mijn arrogantie om te zetten in aangenamere dingen. Onthou dat, als hij een post maakt over welke bedenkingen ik heb bij sommige websites en die van u zit er bij. Uw ego hoeft zich dus helemaal niet gestreeld te voelen.
 • Ik zou cassant kunnen worden en gemakkelijk kunnen scoren door een Brutiniaanse schrijfstijl te hanteren (eerlijk, Tom, _zó_ moeilijk is dat niet). Ik heb geen idee wat cassant betekent. Irritant en slaapverwekkend alvast niet.

Even goeie vriendjes, Matthias. En ja, ik weet dat we geen vrienden zijn en al zeker geen goeie. Da was een beetje de lol.

Deze was voor iedereen die teleurgesteld was dat Kanslooz nep bleek te zijn. Ik mis mijn puberteit. En dat er nu geeneen grappigaard in de comments vraagt hoe het mij gaat.

13 thoughts on “We don’t like Becky anymore!

 1. “Probleem” met Spam Karma 2. Om een of andere reden vertrouwt die mijn posts niet. Ik heb dat bij Michel ook altijd voor. Niet zo plezant, worden behandeld als een spambot. ;)

 2. Pingback: Zotte week hoor

 3. ahem. We don’t like Becky anymore is blijkbaar GEEN verwijzing naar de serie Full House. Beetje beschamend eigenlijk dat dat de eerste spontane link was die ik maakte.
  Wat dus betekent dat mijn uitermate spitvondige comment niet meer relevant is.

  Have mercy

 4. Pingback: Nieuws Is Juist Tegenwoordig › ≈ Omt & Shuki

 5. Pingback: Snakehit - MyBlogLog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *