“Weet u de voornaam van Alzheimer?”

Ouwe mensen sterven, das maar logisch. Heath Ledger, daar was ik pas slecht van en die was geeneens zo’n goed acteur. Maar hij heeft Het Verdriet van België niet geschreven, dat scheelt al. En gedichten, daar deed hij ook niet aan mee. Nee, Heath, die las volgens mij enkel stripverhalen.

Mijn Waalse huisgenoot en ik hebben dikke fun als we ons beiden vervelen en naar saaie voetbalmatchen zitten te kijken. Zo had hij vandaag ontdekt dat er drie studentes naast ons wonen waar hij ferm van onder de indruk was. Enfin, tot ik hem vertelde dat ze nog maar twintig waren en hij achtentwintig. Enfin, ik heb hem enkel verteld hoe oud zij waren, hoe oud hijzelf is, dat wist hij nog. En toen wou hij weten hoe oud ik was en blijkt dat zijn zus maar een jaar jonger is en dat ze nog geen lief heeft. Ah ja en ze komt morgen naar Gent, dat moest ik ook nog vertellen, anders zou dit stukje wel akelig onsamenhangend kunnen worden. Maar na wat heen-en-weer geknipoog, bleek dat ze niet goed in haar hoofd is (zo zegt hij het he.), want ze is anti-globalist. Wel geen dreadlocks en geen vegetariër, dus er is misschien wel nog hoop. Anti-globalisten zijn eigenlijk materialisten die gewoon nog nooit iets leuk hebben _bezit_ _bezeten_, quoi. Steek die een laptop en een iPod in hun pollen en ze zullen snel anders klappen. Ik heb mij trouwens een horloge gekocht in Antwerpen. Duur, erg duur, maar ik lijk er meteen duizend keer zelfzekerder uit (duizend keer nul is nog steeds nul, maar goed. Liever een nul dan een lul. No wait, that didn’t sound right.). Ik kan wel nog steeds geen wijzertjes lezen, dus meestal kijk ik opzichtig op mijn uurwerk, om dan wat later stiekem naar mijn gsm te gluren. Oh en nu wil mijn zus ook één. Trend. Set. Go!

Tis bijna weer zondag! Nog vier dagen om uw crappy weblog beter te maken. De Delete-knop is uw vriend. Uw _enigste_ vriend overigens.

“Nee? Ah, het begint al.” Walen zijn hilarisch. Alleen spijtig dat ze hun toiletbril altijd omhoog laten staan.

4 thoughts on ““Weet u de voornaam van Alzheimer?”

  1. zielige droogrukker. nu met pauvre démoralisation à la seche. hopelijk gooit jullie huisbaas eruit voor intimidatie. of krijg je gratis aldi vochtige veegdoekjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *