Maar ik kan nog steeds alleen naar het toilet gaan!

U weet dat uiteraard niet, maar dit stukje is een pak trager dan anders neergetypt, alhoewel ik in vergelijking met andere mensen best wel nog snel kan typen met één hand/vinger. Een talent dat ik liever nooit had ontdekt. Maar we lopen vooruit op de feiten.

Ik had net een aflevering van Lost bekeken waar het over Karma ging. Good things happen to good people, ge kent dat wel. Ja, ik vind dat eigenlijk ook wel, waarmee ik onmiddellijk weer bij de vraag “ben _ik_ wel een goed mens?”, kwam. Een uur later wist ik het antwoord al: Karma gave me the thumbs down.

Ik stap af aan De Duivelsteen en begin richting het Zuid te wandelen. Tot ik twee paaltjes met daartussen een stalen ketting voor me zie. Ik kan er om heen gaan, ik kan er zelf gewoon over stappen, maar hey, laat ik eens onvoorspelbaar doen en er over springen. In de vorm van mijn leven zijnde, besluit ik zelf mijn handen niet uit mijn zakken te halen. Nog even checken of er wel genoeg volk te zien is om mijn sprong te aanschouwen. En hupla!

Uw Tia-moment noemt mijn vader het. Tenzij Tia ooit moeite had om over kettingen van veertig cm hoog te springen en daarbij op haar polsen en ellebogen terechtkwam, weet ik niet of dat wel de juiste benaming was.

(ik sla wat stappen over. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ik een sprong maak in het verhaal, but um, don’t.) Ik ga op aanraden van vriendelijke mensen naar de huisarts van wacht. Enkel wat spierpijn, neem wa Dafalgan en morgen is da voorbij. Maar dat was het dus niet, mijn vader komt me halen, we gaan naar de spoed en tada, ik kom buiten met een gips rond mijn linkerarm. Oh en een barst in mijn elleboog waardoor ik morgen te horen krijg hoelang ik nog met dat gips mag blijven rondlopen.

Ik kon dit verhaal waarschijnlijk véél boeiender vertellen, maar blijkt dat mijn schrijftalent zich beperkt tot mijn linkerhand. Uw medelijden graag in de comments terwijl ik nog wat liters melk ga drinken.

Ik ga nooit meer van de grond, zoveel is duidelijk.

11 thoughts on “Maar ik kan nog steeds alleen naar het toilet gaan!

  1. ow my god! dit is nog 1000 keer erger dan wanneer een taxi je straal negeert als je hem probeert te doen stoppen terwijl al je vrienden erbij staan! Als het nu nog je andere arm geweest was, dan kon je je post op papier geschreven hebben en er een foto van genomen hebben….. Tenzij je links bent.

  2. Woeha! Neen, medeleven is hier niet op zijn plaats, wegens te dom en te dwaas voor woorden :-) Grappig, dat wel :-)

  3. Pingback: Freaq Show: Tom B = tombé

  4. ROFL. Ik ben een jaar geleden over exact diezelfde ketting gestuikt, ook omdat ik wou springen. Ik bracht het er iets beter van af, zo blijkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *