Een vriendin van een vriend van een vriendin van een vriend.

Ik kwam toevallig (toevallig ja. Ik was heus mijn oude posts niet aan te herlezen om er mij aan te herinneren dat ik vroeger _wel_ grappig was. Heus.) op een comment die Pieter maakte een tijdje geleden. Let vooral op “meisjes”. Meervoud! Of let op het “lijken in de oceaan dumpen” deel, whatever floats your boat. Pun intended.

Straks eens kijken hoe ik m’n jeugdvakantie moet aanvragen! Laten we alvast afspreken dat we meisjes die doodgaan tijdens de sex op het strand niet in de oceaan dumpen.

Gisteren staakte het treinpersoneel. Hierdoor heb ik dus eerst een tram moeten nemen tot aan de eindhalte om vervolgens een bus naar mijn werk te nemen! Resultaat: dertig minuten onderweg! EEN HALFUUR. Dat ze zouden moeten blij zijn dat ze werk _hebben_, die NMBSerkes. Nu goed, ik was al wat gekalmeerd toen ik besefte dat ik eigenlijk nooit de trein neem naar mijn werk, met dat ik in Gent zelf werk en zo. Elke keer dat geneut over hoe ze de brave mensen gijzelen in plaats van hun werkgevers, *yawn*. Zo braaf zijt ge heus niet en wraak nemen door zelf een staking op te starten? Zo’n kinderachtige reactie heb ik al niet meer meegemaakt sinds die keer op de lagere school toen ik iemand had vergeten uitnodigen op mijn verjaardagsfeestje en ik als wraak niet naar de zijne mocht komen. En op zijn feestje was er volk. Waarmee ik u dus net kinderachtig én ongeliefd heb genoemd. Oh en hij had ook _taart_.

Een groep hippies (of is dat een contradictio in terminis? Een groep is een aantal bijeenhorende personen en dat ruikt naar hokjesgedrag. En hippies houden niet van hokjes, tenzij ze er kapitalistische zwijnen in kunnen proppen. Ist hij daar nu weer met zijn hippies? Ja, ik ben daar nu weer met mijn hippies.) heeft het gebouw naast mijn fitness gekraakt. Nu hangen er spandoeken met “stop de verloedering” en andere nikszeggende bevelen. Toen ik passeerde waren ze hun klokhuizen naar voorbijgangers aan het smijten, waardoor iedereen nu waarschijnlijk denkt dat ik ze nog irritanter ben beginnen vinden, maar dat is _geen_ waar! Mijn irritatie heeft namelijk al lang zijn hoogtepunt bereikt. Ik zal dan wel weer de hypocriete kapitalist zijn, maar als je je voor een betere wereld wilt inzetten, doe het dan deftig he. Uw pseudo-excuus om gewoon ergens te kunnen wonen voor een tijd is zo doorzichtig. Stop de verloedering: Begin bij uw badkamer. Oohhhhhh. Ik ben niet in vorm vandaag, ik had dit ganse stuk kunnen vervangen door hippies = eikebah. Maar dan had jij net geen drie minuten van uw leven verspild, quoi.

6 thoughts on “Een vriendin van een vriend van een vriendin van een vriend.

 1. Zeg, sinds wanneer worden de onbegrijpelijke titels van je postjes niet meer uitgelegd?

  Ik denk trouwens dat het _niet_ waar is in plaats van _geen_ waar. Dat herinner ik me nog uit De Drie Wijzen.

 2. Later, Freaq, later.

  Het enige wat ik onthouden heb van de Drie Wijzen is dat de doodstraf weer ingevoerd moest worden in België. Ik ga er van uit dat hetgeen ik heb geschreven klopt, anders zou Tim er wel al een sarcastische opmerking over gemaakt hebben.

 3. Waarmee ik u dus net kinderachtig én ongeliefd heb genoemd.
  Duizend vloeken scheuren geen hemd.

  Oh en hij had ook _taart_.
  Ik niet eens.

  De honden blaffen, de karavaan trekt verder. ;-)

 4. Ik denk trouwens dat het “… toen ik iemand was vergeten uit te nodigen op mijn verjaardagsfeestje en ik als wraak niet naar het zijne mocht komen” moet zijn. Kwestie van freaq te wijzen op meer pertinente zaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *