Wat is het telefoonnummer van een Franse kip?

Guys! Chicas! Ouwe mensen.

Ik heb daarnet op de bus (werk. zaterdag. zwijg.) eindelijk begrepen wat “je wast je handen al tijdens het plassen” betekent. And I chuckled. Voordien had ik eerder een beeld van iemand die zijn handen staat te wassen terwijl hij plast, wat waarschijnlijk totaal absurd klinkt in uw oren, maar voor iemand zoals ik, die soms zijn handen voor en na een toiletbezoek wast (enfin, ik was ze altijd _na_, maar soms dus ook _voor_. En neen, smetvrees is geen ziekte, want ziektes zijn vuil.) lijkt mij dat eerder een uitdaging.

Even paniek op de plaats waar ik zit, ik wou de Neckermann website openen en ik krijg een “The page cannot be displayed” melding. Ik kreeg het al even warm bij de gedachte dat ik wat collega’s mocht beginnen wakker bellen. Maar goed, blijkt dat neckermann.ne nog nooit gewerkt heeft. (.ne is Niger overigens. Mijn typfout, uw kennis.)

Wist u al dat ik ga verhuizen? En dat ik al een ander appartement heb gevonden, maar nog geen contract getekend heb en dus nog niet ga online zetten waar het is? Er zit een verwijzing in de straatnaam naar iets wat ik onlangs heb meegemaakt, maar als ik zeg waar het is, gaat er zeker nog iemand anders mee gaan lopen. God leeft en is geen fan van brutin.be (Klik en beleef het allemaal nog een keer!), weetwel. We gaan héél misschien een afscheidsfeestje houden in juli, maar geen nood, Pieter verjaart binnenkort en die krijgt ook een feestje. En het gaat een knallertje worden hoor: meloen met vodka en hij gaat er een _Facebook_ event voor aanmaken.

Als uitzwaaier, mijn “Tom’s peers have voted him”-lijstje vanop Facebook. Tijd om u inferieur te voelen.

 • Person with the best taste in music
 • Person with the best sense of humor
 • #2 best dinner companion
 • #3 best friend
 • #3 most entertaining
 • #4 person who can drink the most
 • #5 person with the prettiest eyes
 • #5 best catch
 • #6 nicest smelling
 • #7 best travel companion

4-4-4-7-1-9.

7 thoughts on “Wat is het telefoonnummer van een Franse kip?

 1. dus ge hebt goeie moppen, maar na een week of twee drie niks anders dan dat horen, beginnen ze wel tegen te steken. Althans, zo leid ik toch dingen af uit die lijst. Anderzijds is een ontstoken appendix voor buitenstaanders ook altijd grappig, laten we dat positief bekijken.

  De grap van de kip is anders ook wel erg geslaagd (behalve voor mensen die effectief quatre zeggen).

 2. Ja, wel, awel, he, als jij een facebook zou hebben dan was jij Person who annoys the most people on this planet. Serieus. Altijd hetzelfde met u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *