“Als jij doodgaat François, dan eet ik nooit meer vlees.”

Question: als je een Friend verwijdert op Facebook, krijgt die persoon daar dan een melding van? Of is het eerder dat hij je plots niet meer tussen zijn Friends ziet staan en denkt “tiens, ik had hem toch al es toegevoegd?” Ik wil namelijk iemand verwijderen. U. *knipoog*

Het contract is sinds drie uur dees middag getekend: vanaf 1 augustus woon ik in de Krommenelleboog (ironisch. Hoe voorspelbaar.), wat zo’n 800 meter van mijn huidig appartement verwijderd is, als het afmeten tussen mijn duim en wijsvinger accuraat was. Hmm. Het kan dus ook 801 meter zijn. Anyway, het huisnummer vertel ik u wel bij de uitnodiging voor mijn housewarming (AKA nooit-dus).

Ik ga dezer dagen voor quantiteit, bear with me.

De titel komt van een bejaard koppel dat zaterdag naast me zat aan de tramhalte. François zijn reply: “pff, ge moet ge gij nu ook geen vlees eten van mij zunne, was da nu.” Liefde is zo mooi, ik kan haast niet wachten om er aan te beginnen!

3 thoughts on ““Als jij doodgaat François, dan eet ik nooit meer vlees.”

  1. Oh, dat was een echte uitnodiging? Ik dacht dat een achttienjarig meisje zich misklikt had.

    Je kon moeilijk verwachten dat ik dat zou accepteren. Voor je het weet staat er ‘omgwtf der heeft ne freak mijn facebook gehakt, yuk zeg!!!11!’ in haar status. Ik heb veel voeling met achttienjarigen, obvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *