Als die bitch mij dist, dan is die bitch lesbisch.

Gerda?
Bep?
Gerda, heb jij nog compote in de voorraadkast?
Komproen?
Nee, compote!
Compota?
Van met die vruchten in suiker doen op water in een potje met een dek.. dekdingsel derop.
Zal ik even kijken voor jou of dat nog in me kast ligt.
Van vóór de oorlog lieverd. van tussen die ene en die andere.
Trein?
Weet je wat ik laatst zag trouwens (trein?) op de overloop hier? Een neger!
Nee?!
Ja zo’n zwarte. (een joekel? was t een joekel was t een grote?) Ik heb de politie gebeld. Het was een hele grote zwartjoekel!

De Jeugd Van Tegenwoordig komen naar Pukkelpop. Met een beetje geluk spelen ze in de Marquee en moet Peter Van De Veire hen aankondigen (en loopt hij halfweg de introductie weer weg). Met heel veel geluk spelen ze in de Marquee en worden ze door iemand anders aangekondigd omdat hij, ik kan het verbloemen, maar waarom moeite doen, doodgegaan is (en het pijn deed).

Ik weet niet hoe de airconditioning er op uw werk uitziet, maar die van ons is compact, stil en _onbestaand_. Eén van de voordelen van in de toeristische sector te werken, als we de vakantiebestemming niet naar ons kunnen brengen, dan toch wel zeker de tropische temperaturen. Nu, na een tijdje begin je het niet meer te merken, tot iemand ergens op de afdeling “Warreum!!” roept en iedereen als een gek begint te puffen. Of wanneer je collega’s van Human Resources met cornetto’s (het soort ijsje, niet het merk) binnenkomen en een uitdrukking op hun gezicht waar zelfs Sinterklaas niet tegen op zou kunnen (of missionarissen. Of Amerikaanse soldaten in Irak. U snapt het heus wel). En met rede hoor, want cornetto’s zijn echt wel ijsjes waar je niet nog meer dorst van krijgt. Voor mij volgende keer een ijsblokje op een stokje, graag.

Het lijkt echt wel of ik dan toch begin te boeten voor mijn zonden (met dat de voorbije vierentwintig jaar en acht maanden zo’n fun-packed walk in the park was), want toen ik deze morgen mijn iPod zocht, vond ik hem niet, tot ik besefte dat hij nog in mijn sportbroek zat. Mijn sportbroek, die op dat moment in de wasmachine zat. Mijn iPod is nu een R.i.Pod geworden. (*kijkt vol verwachting rond, beseft dan dat er niemand begint te lachen en beseft daarna dat hij helemaal alleen op zijn kamer zit*)

5 thoughts on “Als die bitch mij dist, dan is die bitch lesbisch.

  1. Shit zeg, en Ipods kunnen nog steeds niet zwemmen I assume…
    Hier evenmin airco trouwens, misschien dat het vies, koud weer vandaag dan nog als een geluk bij een ongeluk komt…

  2. Floris komt me volgende week bezoeken. Ik kan hier om een nieuwe gaan voor je, er is hier een hippe I-pod shop op 5th av, om de hoek van mijn werk. Geen moeite voor mij en minder centjes kwijt voor jou!
    Kan er natuurlijk ook direct zo’n nieuwe hippe Iphone van maken he:)

    Just let me know!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *