Tet is een tet is een tet.

Heyyoooooo.

Mijn voornemen om het aantal posts per maand te verhogen is gestrand net voor de finish. En als ik zeg finish, dan bedoel ik de Gentse Feesten die mijn bioritme volledig verstoord heeft. _Bioritme_, serieus ja? Ik klink net als iemand van *vul uw leeftijd in. Tenzij u jonger bent dan 25.* Maar kijk, Tom doet eens een week sociaal en hij verwaarloost zijn website volledig. Principes mijn gat.

Over principes gesproken, ik heb gisteren van die halve sokken gekocht. Ik moest bijna janken toen ik de kassierster mijn geld en een deel van mijn principes gaf. Ik heb zo’n sokken nodig omdat ik korte broeken wil aandoen op reis en blijkbaar is het nu volledig not-done om gewone sokken aan te doen, bedankt daarvoor.

Over reis gesproken, Pieter en ik vertrekken morgen voor negen dagen naar Portugal. Het plan is om met de auto Porto, Lissabon en Algarve aan te doen om vervolgens weer allebei in Porto te eindigen. We zijn beide appendix-vrij dus dat moet ons wel lukken. Als ik na die negen dagen nog steeds niet van me laat horen, geen paniek, ik zit de dagen daarna op Pukkelpop, zoals alle wijze mensen.

En ik wist dat niet!

22 december 2005. Dat is vanaf nu de gelukkigste dag in mijn leven. Voor de mensen die mij in het echte leven ook kennen is deze kennis wel wat minder neem ik aan. Al goed dat ik niet zo iemand ben die graag andere mensen op hun fouten wijst terwijl ik geniepig zit te glimlachen.

Over toiletten gesproken, welke knop is de spaarknop? De groten of de kleinen? En als u denkt de kleinen, dan bent u fout, want het is logischer (in onze eco-anale maatschappij) dat de grote knop de spaarknop is, zodat de kans groter is dat mensen die zullen gebruiken en dat willen jullie toch? Deel mijn mening, hij is gratis.

Over de titel kunnen we kort zijn. Een goeie tet is een witte tet.

De kwaliteit van deze post werd aangepast om het afscheid wat draaglijker te maken. Até à vista, gasten.

7 thoughts on “Tet is een tet is een tet.

 1. Ik heb nog nooit gezegd: “Ei shit, die kerel draagt gewone kousen onder zijn korte broek.” Nog nit.

  Wel al: “Ei, korte kousen.”

  Enfin ja, ‘t is al te bezien welk soort volk ge wilt aantrekken, niewaar?

 2. Ze noemen dat soccetta’s geloof ik. Het kunnen ook socca’s zijn, het is intussen een jaar of drie geleden dat mijn lief mij een paar (of zelfs meteen een paar) heeft gekocht en daarbij zei hoe die rare dingen heetten.

  Wat er trouwens behoorlijk irritant is, zijn soccetta’s (of socca’s) in laarzen, vooral bij het uittrekken der laarzen, waarbij je op zoek mag in de voet van de laars naar die zokken. Niet dat ik vaak tot die combinatie overga, maar wel als ik plan te spitten, daaraan begin met mijn blote voeten in de botten om in de hof te werken, plots met bleinen verveeld zit en noodgedwongen het dichtstbijzijnde stel zokken moet zien te vinden.

  Ik doe deze bekentenissen omdat ik er van uitga dat je tussen nu en het vertrek je blog niet meer zult bekijken en bij je terugkomst danig relaxt zult zijn dat je hem volledig zult negeren.

  Goeie reis!

 3. Dan veronderstel ik dat jullie nog nooit in 102 graden Fahrenheit(39Celsius) en 80% vochtigheid rondgelopen hebben.. veel succes met jullie lange broek. Schuur die benen maar open! En deze geniale korte kousen in combinatie met zomerschoenen maken teensletsen volledig overbodig.

  Geniet van jullie zomer in Belgium en Tom, have fun!

  Thomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *