Wie pest, verpest de rest.

Ben ik de enige die een stronthekel heeft aan mensen die zo’n “zonder haat straat” poster aan hun raam hebben hangen? Stiekem hoop ik dan altijd dat er binnenkort ontdekt wordt dat hun buurman al jaren achtjarige kinders ontvoert om ze daarna op gruwelijke wijze in zijn kelder om te brengen en op te eten. Oh en in zijn vrije tijd speelt hun andere buurman van drie huizen verder graag de trottoir scène uit American History X na. “De trottoir scène”, het klinkt toch wat conservatiever en onschuldiger dan het in feite was. Maar ik vind die posters dus belachelijk. Belachelijker dan volwassen mensen die een seizoenpas hebben voor een pretpark? Hmm. STRIKVRAAG, want het gaat over _dezelfde_ mensen. Timmy en ik hebben nog samen in klas gezeten met iemand die ook zo’n seizoenpas had en dan moesten we naar zijn foto’s kijken van een van zijn uitstappen. En dit is getrokken nadat ik voor de zevenhonderdveertigste keer op de Keverbaan heb gezeten… oh en hier zie je hoe groot mijn suikerspin wel niet was! Ik heb net de attracties van Bellewaerde opgezocht. Wie graag wijzigingen maakt aan Wikipedia pagina’s, er staat Kofiekoppen in plaats van Koffiekoppen. Alhoewel de enige logische wijziging voor die pagina ctrl-a en del is, heb ik gelijk of heb ik gelijk!!

Ik was eigenlijk niet van plan om opnieuw met pretparken en zo te lachen, maar de website van de persoon die op mijn vorige post (u weet wel, die post waar u _niet_ op gecomment hebt.) bekent naar Bellewaerde te zijn geweest is zo verschrikkelijk pseudodiepzinnig, ik kon het niet laten.

En ik heb eigenlijk ook een stronthekel aan mensen die het woord ‘stronthekel’ gebruiken. Het klinkt als een soort insect eigenlijk.

Ik heb sinds dinsdagavond weer internet. Als ik hier weinig enthousiast over lijk, dan komt dat omdat ik het dinsdagavond allemaal heb opgebruikt. Op en neer springen terwijl je continu ‘aumagad’ roept, het lijkt makkelijker dan het is.

Was ik voor elf uur aan deze post begonnen, hij was misschien wat langer geweest. Maar ik heb gelachen met politiek correcte mensen, volwassen kinderen, twee bloggers, mezelf en straks met een vervoersmaatschappij. En gij nu.

De titel is de nieuwe spreuk die in mijn tram hangt. Je gaat mij niet zeggen dat er in Vlaanderen ook maar iemand vindt dat dit ergens op slaat. Het enige waar op geslagen zou moeten worden, is de neus van de mentaal gehandicapte mongool bij De Lijn die zo’n dingen bedenkt, heb ik gelijk of heb ik gelijk!!

Ah en mentaal gehandicapten, daar lach ik ook mee. Ze werken heus niet allemaal bij De Lijn. We hebben er nog enkele nodig om onze sandwiches te smeren en pralines in doosjes te steken.

76 thoughts on “Wie pest, verpest de rest.

 1. iemand de kern van de zaak? nog? nee? thought so. te lastig wellicht. inbreukjes op het digitale jargon zoeken. bezoekers belachelijk proberen maken. over and over again. zonder al te veel succes. grow up.

 2. Pingback: The Greater Internet Fuckwad Theory | Michel Vuijlsteke's weblog

 3. als er hier maar n is die twaalf is, dan de rest serieus -10 toch wel. okee, over naar tales of drudgery & boredom wat mij betreft. om verder te praten als volwassenen misschien? want ik wacht nog altijd op de kern van de zaak. ik heb die al een paar keer aangebracht, maar niemand wenst te reageren. te pijnlijk?

 4. Ik vind de blog van eilandman best wel grappig.
  Enfin, als mijn mening ertoe doet want ik ken geen van beiden dus zit ik zo niet echt in dat ons-kent-ons sfeertje.

  @Beau: De Michel komt inderdaad soms over als een twaalfjarige maar hij bedoelt dat echt niet zo…

 5. Het is hier ondertussen zo gezellig dat ik het niet kan nalaten om ook iets te zeggen.

  _iets_

  Met underscores, natuurlijk. “I have a fever, and the only prescription is more _underscores_. I gotta have more _underscores_.”

 6. Heerlijk is het hier, *warm*, *knus*, *gezellig* (ik vond _ een beetje pass). Waar is de tijd dat je nog eens je huis moest uitkomen als je in elkaars bek wou pissen!

  Bon, en nu wachten tot wanneer iemand mij komt afzeiken. Ik zal beginnen met Inferis: Inferis, je bent een greppeldel.

  Zeikers aller landen verenigt u (sorry, naar het schijnt is dit een rechts-liberale blog *zeggenze* en past dit links statement hier dus niet).

 7. Oooh, doe alsjeblief allemaal verder! Wat een heerlijk entertainment, ik wil ook mee in die zetel met een warme chocomel.

  Eilandman: de kern van de zaak is dat een beetje zelfrelativeringsvermogen u (ja, u!) niet zou misstaan. That’s all. Verder hebben wij hier allemaal dolle pret.

  Ah ja, Jim, ik doe mee: ge zijt een arrogante egotripper die niet tegen zijn verlies kan! There, omdat ik u al lang niet meer gezien heb.

 8. Vreemd hoeveel mensen maar niet snappen dat brutin.be maar voor te lachen is. Nog vreemder hoe weinig er zijn die dit hardnekkig blijven ontkennen.

  Ondertussen krijgt eilandmeneer door deze discussie wel meer hits op zijn eigen dagboekje.
  Hint eilanddude, vrienden worden met lvb.net, die denkt ook dat het aantal bezoekers het niveau van zijn (rechts-liberale site) aangeeft.

 9. Pingback: Brutin.be » » I wanna be your friend. Wouldn’t it be good? Wouldn’t it be great? Wouldn’t it be oh so fine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *