“Zij zijn groot en ik is klein, en dat is niet eerlijk”

Eerie

Ach, u dacht _net_ hetzelfde. Met dank voor de grafische uitwerking aan Tim, die niet alleen een ongezonde interesse in minderjarige jongens en een bijhorende dvd-collectie bezit, maar ook een scanner en ruitjespapier. Let u ook even op de punt na elke naam? Süper.

Hallo, Gentse hogeschool studenten! Hey! Alles goed? Ja? Mooi, mooi. Ik kan mij nochtans inbeelden dat het niet zo plezant is om na drie maanden niks doen weer verplicht te worden een uurrooster te bekijken en op tijd in de les te moeten zitten en zo. Maar ik had daar wel nog een paar vraagjes over eigenlijk. Hebben jullie toevallig _allemaal_ rond half zeven gedaan met de les? En volgen jullie _allemaal_ les in de buurt van de Delhaize aan de Watersportbaan? En hebben jullie besloten om _allemaal_ maandagavond al een feestje te geven? En leek het dus een goed idee om _allemaal_ rond half zeven naar de Delhaize aan de Watersportbaan te gaan om daar bakken bier en alcohol te kopen zodat gewone werkmensen een halfuur in de rij aan de kassa heb mogen staan wachten? Ja? Niks van gemerkt. Of wacht. Toch wel.

Ik ben sinds zaterdagmiddag eigenaar van een nieuwe wasmachine en ik heb hem deze avond voor het eerst gebruikt, alhoewel ik eigenlijk eerst mijn wasdraad wou ophangen in de badkamer, maar ondanks veel gevloek heb ik dat idee toch mogen opbergen. Blijkt dat het geluid van een boormachine nadoen terwijl je probeert een gaatje in de muur te maken met een schroevendraaier, niet hetzelfde effect heeft als wanneer je een echte boormachine gebruikt. Deze paragraaf had niet echt een boodschap.

Ik ga deze keer voor vier comments.

23 thoughts on ““Zij zijn groot en ik is klein, en dat is niet eerlijk”

  1. Evenals werkmensen hebben studenten (die ook keihard werken, jaha) overdag geen tijd om boodschappen te doen. Richt je gezaag dus op oude meetjes en peetjes die op dat moment boodschappen doen terwijl ze de godganse dag niks te doen hebben, dat slaat tenminste ergens op :)

  2. Wat studenten keihard werken, laat me niet lachen!
    Komaan, studeren is gewoon in een cocoon zitten, zuipen en feesten. Oké, die paar weekjes examen zijn de hel maar het idee dat je niet elke ochtend moet opstaan als je geen zin hebt is toch alles overheersend.
    Ze moeten gewoon iets vroeger dan 18h uit hun bed rollen om de wel opstaande werkmens niet te storen

  3. allez, pvc, omdat ge’t zo schoon vraagt: koekoek! knap pars pro toto, tom: deze paragraaf had niet echt een boodschap. en nu nie weer allemaal tegelijk op mij vliegen hee. elk overst toer.

  4. i. en césar, ik weet niet wat voor lazy ass richting jullie gevolgd hebben maar ik moet keihard werken om er te geraken (en ik geraak er zelfs niet eens). Het studeren is niks, da’s inderdaad enkel in die paar weken examens een effort doen, maar met de praktijk valt niet te spotten. Als jullie mijn blog zouden volgen zouden jullie niet zo dom zijn om op die manier te spotten met studenten grafische vormgeving. Maar bon wat zit ik hier mijn tijd te verdoen, dit wordt toch niet gelezen.

  5. oh nee, toch niet, student grafische vormgeving,had dat direct gezegd, amai dat is echt afzien da grafisch vormgeven, niet te onderschatten al die praktijk, wacht nog een paar jaar en ge moogt uzelf opvegen, al die praktijk, ja de rest van ons kan ons niet inleven met al die praktijk wegens onze lazy richting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *