“Je dois encore pomper mon tube.”

Kunnen we nu eindelijk stoppen met blogposts over hoe geweldig het optreden van Coldplay in het Sportpaleis wel niet was? Er bestaan namelijk maar twee soorten mensen. Een veel te grote groep die Coldplay verafgoden ondanks het feit dat al hun nummers uitblinken in eentoningheid, hun cliché teksten nog minder te vertellen hebben dan een doofstomme man op een conferentie over het gebruik van maandverband en hun zanger het nodig vindt om ons constant te herinneren aan Fair Trade, maar ondertussen wel geld vraagt voor zijn albums en rondvliegt met een privéjet. En dan is er een kleinere, maar veel leukere groep die Coldplay niet afkan omdat al hun nummers uitblinken in eentoningheid, hun cliché teksten nog minder te vertellen hebben dan een doofstomme man op een conferentie over het gebruik van maandverband en hun zanger het nodig vindt om ons constant te herinneren aan Fair Trade, maar ondertussen wel geld vraagt voor zijn albums en rondvliegt met een privéjet. My point is, die eerste groep was ook op het optreden en de tweede groep interesseert het geen fluit, dus hou je mening voor jezelf en gebruik die extra tijd om betere muziek te ontdekken. Tip: als de zanger het normaal vindt om zijn dochter _Apple_ te noemen, dan kan hij geen goeie muziek maken. Onmogelijk.

Tijd voor een nieuwe discussie, gasten. Eén over voetgangers en automobilisten, jaaa! Mijn standpunt is: voetgangers die oversteken aan een zebrapad hoeven de automobilist die gestopt is helemaal niet te bedanken hiervoor. Stoppen aan het zebrapad als iemand aanstalten maakt om over te steken is namelijk wettelijk verplicht door de wet. Hoffelijkheid? Waarvoor? De dag dat het u bovennatuurlijke krachten kost om de rempedaal in te drukken om te stoppen voor een zebrapad, dat is de dag dat ik mijn dankbaarheid ga uitdrukken met een handgebaar. Enfin, niet dat ik dat nu nog niet deed, maar die keer zal ik al mijn vingers gebruiken. Wat vindt u? Oh en als het helpt, ik heb geen auto, geen rijbewijs en mijn voorlopig rijbewijs is eind juli vervallen. Dis ende cuss!

Gisteren was mijn verjaardag. Die heb ik gevierd door helemaal _alleen_ een ganse namiddag in mijn bed te liggen en naar tv-series te kijken. Uhu. Oh en daarvoor ben ik om twintig voor zeven des ochtends opgestaan om naar Brussel te vertrekken om daar om half elf in de gietende regen en koude een halve marathon te gaan lopen. Blijkbaar begint de fysieke aftakeling pas vanaf _zesentwintig_, fieuw.

De titel komt van Bert en hij heeft het niet over dat wat u denkt. Hij moest namelijk nog zijn fietsband oppompen toen hij dat zei. Wat bedoelt u, dat is precies wat u dacht?!

18 thoughts on ““Je dois encore pomper mon tube.”

 1. Allez zeg, en ik krijg geeneens een sneer. Flauw hoor. Trouwens, Apple is al slecht, maar wat dacht ge van Moses voor zijnen zoon.

 2. Pingback: ‘t begin van ‘t einde « La Mélodie d’Amélie

 3. Mijn voorlopig rijbewijs vervalt binnenkort, maar uit sympathie voor de automobilist knik ik altijd vriendelijk. Zeker als ik door het rood licht loop. Maar enkel als hij geen automatische versnellingsbak heeft. Manueel aanzetten is echt iets van 100 jaar geleden en in deze tijd van huisdieren op batterijen is het puur masochisme, laat ons daar nu eens eerlijk over zijn.

  En Chris Martin zuigt. Maar die piano van Clocks is nog wel wijs.

 4. Ej dikke loser? Gaat nie goe?! Wa negatieve commentaar ovr Coltplee zette ofwa! Joegne wa zeverde gy na! Ebde al eens naar uw eige tekste gekeke? Ze emme meer dn 2 liekes en ze zen RAZEND-POPULAIR! Ulle concert was uitverkocht! Ge zijt gwnn ronduit ZIEKELIJK JALOERS! En ge maakt u eige gwn belachelijk. Of kickte op myn commentaar en alle commentaar ier vn de fans danze de haters uitmake? Dan zijde ziekelijk gestoord. Laat alle Coltplee fans met rust.

 5. Aangezien het gemiddeld IQ van de Vlaming, is het wel te verwachten dat de Coldplay concerten uitverkocht zijn. Het is bewezen dat er mentaal iets scheelt met 1 op 7 vlamingen (ja en we zitten bijna aan 7 comments). Teksten zoals : ‘You can take a picture of something you see!’ blijven dan voor deze mensen ook verstaanbaar. Het is maar die zielige 5% mensen met een iets hoger IQ die zich afvragen van wat je anders een foto moet nemen.

 6. Ach, Xaro, ik zou je zoveel verhalen vertellen over hoe harteloos Brutins lief is, maar dan slaat ze mij weer en dat zie ik ook niet zitten.

 7. Onder een schuilnaam deelgenomen, maar ik heb je toch opgevist: 130 minuten: niet slecht!

  (en naar verluidt hebben ze coldplay uitgevonden voor diegenen die het verschil tussen doof en doofstom niet kennen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *