“Laat jij die gast gewoon met uw lief praten?”

“Baby on board” bordjes in auto’s fascineren mij. Want denken mensen met zo’n bordje achteraan hun auto eigenlijk over andere bestuurders? Dat we van plan waren om keihard in hun gat te rijden tot we het bordje zagen en we het niet meer over ons hart kregen want dooie babies zijn zo akelig? Ik vind het grappig hoe ik plots over _we_ begon, alsof ik al een rijbewijs en auto heb. Wat niet zo is. Ik benadruk het nog eens zodat u het niet moet doen. Verder kan ik ook niet koken, vergeet ik constant om rekeningen op tijd te betalen en was ik er tot voor kort van overtuigd dat de decoratie van mijn appartement, bestaande uit een uitvergrote foto van Ian Curtis aan de livingmuur en lampkaploze lampen everywhere, als minimalistisch beschouwd kon worden (blijkt dat het eerder leeg, akelig, kil, deprimerend en saai is). Life, I fail at it. Aan de bushalte van Thomas Cook ligt al sinds woensdag een dooie kat. Enfin, neen. Op woensdag lag er een dode kat die aangereden was in het gezicht. Op donderdag lag er een dode kat die half plat gereden was en vandaag ligt er een hoopje vacht en darmen met een staart. Wist u trouwens dat de politie verantwoordelijk is voor het opruimen van dode beesten langs de weg? Nu wel. Use this knowledge wisely. En blijf van mijn kat.

Nu het vrij zeker begint te worden dat Barack Obama de volgende president van de Verenigde Staten van Amerika gaat worden, lijkt het mij nog maar een kwestie van maanden vooraleer hij vermoord wordt. Hey, het klinkt grof, maar als je er een beetje over nadenkt, ook wel logisch. In _het_ Fasholand bij uitstek (Israël, ik heb u net een compliment gegeven.), kan ik mij niet inbeelden dat geen enkele van die trailertrash rednecks zal proberen om hem om te brengen. Laat ons hopen dat hij er lang genoeg in slaagt om levend te blijven en ondertussen wat veranderingen door te voeren. Want Obama is de max, dat heb ik net besloten na deze fotocollectie. Wat vind jij van Obama, Timmy?

Kom, het is slecht weer buiten, ik moet eigenlijk mijn zak maken voor morgen en ik besef dat deze post mij niet het recht geeft om mij beter te voelen dan andere mensen, maar GDB is vandaag de weblog die het meest op mijn zenuwen werkt (Netsensei en Suiadan, ik heb u net een compliment gegeven.). Zijn onderschrift is “Gortdroge, soms absurde humor. En af en toe een flard literatureluurs.”. Euhm ok. Van uzelf zeggen welke soort humor u heeft, dat is belachelijk, gast. En het dan ook nog eens het tegendeel bewijzen in, goh, kweenie, _elke_ post op uw blog, faut le faire.

Tijd voor de titel. Uitgesproken door een vriend van het lief van mijn zuster. Over mij. Jan heeft dwaze vrienden. Maar dat hij geen smaak heeft, dat wisten we al lang, he Evi, héééé. Want hij is samen met u. En dus heeft hij geen smaak. Dat bedoelde ik! ‘Maai, mijn humor is zo kurkdroog en absurd!

5 thoughts on ““Laat jij die gast gewoon met uw lief praten?”

 1. Pingback: Laatste 50 bezoekers: Gratis teller Belstat MAX gratis website statistieken, tellers, web site analyse, bezoek

 2. Geweldig stuk. Eindelijk iemand die mijn mening over die stickers deelt. Maar je vergeet de meest irritante van al. Plaksels waarop dingen staan als “Jolien en Krisje aan boord”.

  Sorry mensen, maar het kan mij geen fluit schelen hoe uw nageslacht heet. Het maakt mij – excusez le mot – geen kloot uit hoe die jengelende kroost op uw achterbank wordt genoemd. Dus stop asjeblieft met te pretenderen dat de wereld daar genteresseerd in is.

  Ik heb een hekel aan mensen die het aan de wereld moeten melden wanneer hun kleine een knikker in z’n neus heeft gestopt. Misschien maakt dat van mij een verzuurd mens, maar laat me daar nu effe geen zier om geven. Vandaar: mensen met stickers op hun auto die de namen van hun kinderen aan de wereld kenbaar moeten maken, mogen voor mij op ‘n ander gaan blren.

  Maar op hun gat gaan inrijden, dat vind ik er dan ook weer over. Ik denk wel aan mijn bonus/malus.

  Soit. In tegenstelling tot die zelfverklaarde grappige blogger waar je ‘t even over hebt vind ik jouw stijl wl leuk. Zalig sarcasme. Ik keer steeds tevreden terug.

 3. Als ik een rijbewijs had, had ik al vaak mensen met zo’n sticker willen rammen. En die grapjas uit mijn straat met zijn “Baby MADE on board”-sticker nog een stukske meer.

  Wat is de deal juist met die foto’s? Anyway, Obama is een neger. En een moslimfundamentalist.

 4. Pingback: Brutin.be » » “Ja, want ik begrijp je niet goed.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *