“Ah, die andere ploegen spelen met minder mensen zeker?”

Oh, ik vind het _helemaal_ niet erg dat ik nog maar zo weinig comments krijg, want ik schrijf dit uiteraard allemaal voor mezelf he, een beetje een online dagboek zo en als er iets op mijn lever ligt dat echt, echt, echt niemand mag lezen he, dan zet ik een paswoord op die post, maar dat wil niet zeggen dat niemand het mag lezen he, want als je mij mailt dan geef ik je het paswoord en dan kan je toch meelezen, lekker intiem. LIKE, WHATEVER.

Wie wil er mijn mening horen over de Jeroen Meus / Plat Préferé / Adolf Hitler affaire? Hoor ik daar iemand “niemand!” roepen? Uw moeder is uw zuster, gast. En ik geef hem toch. Hou u maar goed vast, want hier komt ie (zei ik trouwens ook tegen uw moeder. Die tevens uw zuster is. Niemand!, hoe ongelooflijk _hilarisch_.). Ik vind het een goeie beslissing van de VRT om het programma over het favoriet gerecht van Adolf Hitler niet uit te zenden. Want waarom had Hitler zoveel volgelingen volgens jullie? Ideologie? My ass, ze hadden gewoon allemaal hetzelfde lievelingsgerecht als de Führer, dat weet iedereen. Voor je het weet zaten we vanavond allemaal te kijken hoe graag Hitler wel geen Gentse Waterzooi at, om de dag erna met zijn allen Luxemburg binnen te vallen (Een land met veel zuurstof, erg groen gras en meer koeien dan mensen trouwens. We should totally do it anyways.). En ja, het is _puur_ toeval dat ik Gentse Waterzooi als gerecht heb gekozen, want ik was _totaal_ vergeten dat Gene Bervoets dat elke week klaarmaakt in een programma en ik vind die vent ook _helemaal_ geen extreme irritante eikel. Ok, ok, ik ben keihard tegen alles wat Gene Bervoets goed vindt. Gentse Waterzooi? Nog nooit gegeten. Het Swingpaleis? Nog nooit naar gekeken. Zuurstof? Euhm, kut. En dat was dus mijn mening. Uitgerekt, overbodig en slaapverwekkend? Ha. Dat zei ik daarnet ook nog over uw moeder. Of uw zuster, ik weet het niet meer precies.

Maar ik wil eigenlijk wel eens weten wat hij dan wel zo graag at. Levende babies? Dode babies?

De titel gaat over voetbal en mensen die er niks van snappen. Ach, weet je, perfectie is toch overschat. Een blauw oog kan ook mooi zijn.

11 thoughts on ““Ah, die andere ploegen spelen met minder mensen zeker?”

  1. Dolf was een veganist. Hij at niks dierlijks, ook geen vis, enkel een soort slijm op basis van groenten.

    Verklaring: hij geloofde in wedergeboorte. Of waar dacht je dat het hakenkruis symbool voor stond?

  2. Als hij geloofde in wedergeboorte, had hij dan geen schrik wat de wedergeboren joden, homos en dergelijke gingen doen met hem?

    En aangezien de hindoe`s geloven, als je slecht gedaan hebt in je leven als mens, je herboren wordt in een slak of zo, ziet dat er toch niet zo goed uit voor den Dolf.

    Trouwens de swastika staat symbool voor goedzijn en geluk brengen. Het gene dat Dolf gebruikte is een verneukte vorm van swastika, de armen staan anders en staat voor sociaal nationalisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *