Your partner of choice in hepatitis C.

Wo-how. Ik ben hier blijkbaar al zo lang niet geweest dat mijn eigen blog me niet meer wil kennen, het rotzakske. Het was hier nogal stillekes he?

Jaja, Jezus is een pechzak, met zijn verjaardag die op Kerstmis valt waardoor hij de helft minder kadeautjes krijgt, maar wat te denken van Jozef? Als mijn vrouw plots zwanger zou worden en het is niet van mij, ik zou mij daar al niet al te gelukkig mee voelen. Als dat kind dan nog eens zo’n cultfiguur blijkt te zijn en zelfs wildvreemden te weten komen dat jij niks met zijn verwekking te maken had, _beschamend_. En in die tijd waren er dan ook nog geen klerenhanger of trappen, arme Jozef.

En wat _doet_ Jezus nu eigenlijk nog? Het laatste wat ik weet is dat hij doodgegaan is, maar dan toch weer niet echt en dat hij terug naar de hemel gegaan is, maar wat zit die daar nu eigenlijk te doen? Te wachten tot hij het familiebedrijf kan overnemen? Dude, uw pa is _God_, als ik u was zocht ik een andere job.

Raken jullie je iPod ook zo beu de laatste tijd? Ik gebruik hem tegenwoordig enkel nog als ik ga lopen of als ik van elf uur des avonds tot vijf uur des nachts op een luchthaven in Alicante moet verblijven (Ik ben naar Club Brugge gaan kijken in Valencia.). Het viel mij op dat ik al lang geen titel meer heb gemaakt met een gesprek dat ik heb afgeluisterd. En asociaal zijn met een iPod in je oren, das veel te makkelijk, asociaal zijn _zonder_ een iPod, das pas een kunst.

Kan iemand mij eens het nut van die verboden te parkeren stickers uitleggen? Het is toch sowieso verboden om voor een garage te parkeren, dus waarom voelen sommige mensen dan nog de drang om zo’n sticker aan hun garagedeur te hangen? Graag een uitleg in tien woorden of minder, aangezien jullie toch allemaal een Twitter account hebben kan dat geen al te moeilijke opgave zijn, niet? Geen haar beter dan al die tienermeisjes met hun sms-taaltje, dat zijn jullie. Al dat gezever over hoe lange posts toch niet gelezen worden. Ja, het ligt aan de lengte. Dat drie vierden van uw woorden slaapverwekkend zijn heeft er uiteraard niks mee te maken. Om mijn punt te bewijzen ga ik nu enkele twitters van mijn goeie vriend Netsensei bijvoegen:

  • T-minus 2 hours and there’s this one last little but o-so important present which is in desperate need of finishing and packing. Grn!!
  • dEUS is GOD!!

Meer kon ik niet aan. NederlandsGrappig zijnLevenEngels gaat u niet af jong. En grn? Oink?!

Een paar weken terug zat er een gast met een vest van Geox op mijn bus. Nu. Dat ganse Geox gedoe verwart mij sowieso al enorm, want wie wil er nu zo duidelijk toegeven dat hij zweetvoeten heeft, maar een vest? Hoe sociaal onaangepast kan je zijn dat je denkt dat je in het _openbaar_ een vest kan dragen van een merk dat schoenen maakt voor mensen met zweetvoeten. Draag dan gewoon fleece, dat is blijkbaar toch al sociaal aanvaard (nobody asked me though). Das gelijk iemand die volwassenenpampers draagt en de dozen daarvan gebruikt om zijn boodschappen mee te vervoeren.

Ik ben maandag naar Music for Life gaan zien, wat eigenlijk goed meeviel. Het was een beetje zoals Pukkelpop, maar dan met slechtere muziek, wat niet zo erg was, want er was veel alcohol en een goeie sfeer en aumagad nu ik er over nadenk, het was gewoon _Werchter_. Yuk zeg. Hou het voor jezelf. En ik kwam daarnet uit het station en er stond daar iemand geld in te zamelen, wat erg pijnlijk was, want Music for Life is gedaan sinds gisteren, dus hij ging niks meer kunnen aanvangen met dat geld, maar toen ik hem dat duidelijk wou maken begon hij zo gans vies te worden. Shee-eesh. Volgend jaar zullen ze dat wel weer doen hoor, kan die nu niet gewoon wat wachten. Sommige mensen zijn zo self-centered, ik word er mottig van.

De titel komt van de kalender die bij mijn ouders thuis in de keuken hangt. En ik wist geeneens dat uw moeder een kalender had uitgebracht!

4 thoughts on “Your partner of choice in hepatitis C.

  1. Ik vraag mij trouwens af hoeveel geld er zo aan stations en warenhuizen opgehaald werd “voor Music For Life” waarmee later die avond Cara-pils blikken en belga’s gekocht werden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *