Lek maar aan mijn wullok!

Tis 2009! Ik ga dit jaar een marathon uitlopen en bakken, _bakken_ geld verdienen. Verder ga ik ook niet roken, helemaal geen respect voor hippies opbrengen, niet doodgaan en Peter Van De Veire een dwazen mutten blijven vinden.

Ik ga mijn eerste post van 2009 niet al te lang maken, deels omdat ik geen goesting heb en deels omdat ik echt wel geen goesting heb.

Nee, ik wou eigenlijk gewoon melden dat ik mijn Facebook account heb opgeruimd. Van 159 vrienden naar 129, harde stijl. Bent u een van de dertig ongelukkigen en wilt u weten hoe dat komt?

  • We hebben nog nooit een gesprek gehad. En ik ben nochtans zo’n toegankelijke jongen!
  • Mensen groeien uit elkaar. Uw schuld.
  • Ik kan u _echt_ van geen kanten af.
  • Je bent lelijk.

Dat van dat “lelijk” heb ik er enkel bijgezet om de mensen die zijn afgevallen en denken dat het niet voor een van de eerste drie redenen was, toch te kwetsen. Grof he. Maar grof zijn is geen goeie voornemen dit jaar, dus misschien raak ik daar wel van af. *proest*

Vaarwel WM, VK, BVD, RC, BT, BVL, CM, LV, DJ, DE, DGK, GVD, DA, BS, DB, WDVM, VY, RJ, LVC, HD, GD, ADB, KB, LVW, DP, EH, KD, VM, VP en BDW!

15 thoughts on “Lek maar aan mijn wullok!

  1. Ik wil de mensen die nu allemaal gaan checken niet voederen, zunne.
    Idem voor de mensen die gaan checken en zich *vereerd* voelen dat ze er nog wl tussenstaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *