“Blablabla als indiaan blablabla”

Van Vlees en Bloed – laatste aflevering. Ja, laten we anders zorgen dat alle verhaallijnen tot een goed einde komen. Overijverige politieagent staat op punt om een duister geheim te ontdekken? Geen probleem, laat zijn collega hem dwingen om het oor van een reebook in het achterwerk van een koe te proppen, want daar krijgt hij _uiteraard_ amnesie van. Het slagershulpje die reeds twee dagen begonnen is met fietsen, wil meedoen aan een wielerwedstrijd, maar hij _denkt_ geen schijn van kans te maken omdat hij niet goed uitgeslapen is (Ja. Ja, dat zou _uiteraard_ de reden geweest zijn.)? Geen probleem, laat zijn collega een banaan volspuiten met hormonen en hij wint die wedstrijd op zijn dooie gemak. De familie Vangenechte en aanhangsels die daar staan te springen als hij over de streep komt, ik dacht eventjes dat ik mijn Bami Goreng nog eens zou mogen opeten. Maar uiteraard ben ik veel te kritisch, want er was geen sprake van een happy ending hoor! In de laatste scene gaat Moemoe dood. Boehoe zunne. Veel meer dan “Dan ist gedaan… met de beenhouwerij!” kwam er toch niet uit. Way to state the obvious, mens.

Tandenborstels! What’s up with that? Ik wou vorige week een nieuwe kopen en ik heb zeker vier minuten staan twijfelen, want de borstel die ik wou, was geel en dat vond ik geen mooi _kleur_. Uiteindelijk toch maar gekocht, want dat ding dient toch maar gewoon om in je mond te steken, dus wat maakt het uit welk kleur het heeft. CUE TO SEXUAL INNUENDO.

En dan nu een vraagje voor mijn mannelijke Gentse lezers. Naar welke kapper gaan jullie eigenlijk? Ik ga al sinds mensenheugenis naar Marnix in Brugge en ik heb er geen klagen over. Maar hij werkt in Brugge en op den duur is dat nog de enige reden waarom ik in die stad kom. Ik maak maar een grapje hoor, mam. Want ik ga uiteraard ook naar de thuiswedstrijden van Club Brugge kijken. Owwww. Maar Marnix wordt ook al een dagje ouder en das ook maar grappig tot hij een stuk van mijn oor afknipt. Dus waar vind ik een goeie mannenkapper in Gent? Opgepast lezers, ik heb jullie een vraag gesteld. Niet antwoorden he. Traditie is traditie.

Geeuw. Ik had nog iets over de teloorgang van de Vlaamse Blogosfeer, maar misschien moet ik dat voor een andere keer houden. Wanneer de paragrafen niet gerangschikt staan van irritant tot ongrappig.

De titel komt van Leen Demaré die tegenwoordig bij 4FM werkt en die volgens mij niet _helemaal_ begrepen heeft waar Slumdog Millionaire zich afspeelt. Weten we meteen ook waar de F in 4FM voor staat. Fasho.

4 thoughts on ““Blablabla als indiaan blablabla”

  1. Ik gok dat ik de laatste 5 keer bij 5 verschillende kappers geweest ben. (Wel in brugge, maar hey, ik kan mss een nieuwe markt aanboren.) Nog even doorgaan en ik kan recensies beginnen schrijven. Of m’n haar NOG langer laten worden.

  2. Michael Rebrin, Posthoornstraat 13 in Gentbrugge.
    Russisch en toch sympathiek.

    Niet dat mijn kapsel een referentie is, mijn haar wordt om de vier maand geknipt.

    Brutin heeft zichzelf verraden als 4FM-luisteraar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *