“Ze is nog mooier nat dan als ze droog is”

Ik heb dit weekend nieuws.be ontdekt. Geen idee of dit al lang bestaat en of het ook maar enigszins op iets trekt, maar de recentste twee headlines waren “Gespot: Jean-Paul Belmondo en Belgische vlam Barbara Gandolfi in Oostende” en “Robert De Hertog over de Geraardsbergse ‘foor'”, dus dat is alvast een antwoord op mijn tweede vraag (_NEEN_. Da-ag en vergeet uw zelf-ingekleurde journalistenbadge niet af te geven aan de receptie). Maar ze hebben wel een redelijk geniale rubriek die _ik_ lollig vind: Blogger van de week, waar bloggers over zichzelf babbelen. Inderdaad. Waar bloggers over zichzelf babbelen. Lezen we even mee?

Imke Dielen: …in het leven van Imke Dielen en de mensen die haar vergezellen op die wonderlijk levenspad… we worden er zowaar lyrisch van!

Als zelfs _ik_ weet dat het dat levenspad is, mag je je vragen beginnen te stellen. Tenzij ze het amfibie bedoelde, maar dan zouden we haar beter platspuiten. En als ik “we” zeg, dan bedoel ik meerdere personen, Dielen. De meeste mensen gebruiken dat woord zo. Jij, not so much.

Wann.es: Life, the universe and everything.
Echt, alles.
Vooral over mezelf en mijn kleine bubble op deze planeet, maar ook wat ik tegenkom op het web.

Lees: hij schrijft over dingen waar 1345676 andere bloggers ook al een post over hebben gemaakt. Ik mag hopen dat het een erg kleine bubble is. Met erg weinig zuurstof.

Boskabout: De naam ‘Boskabout’ is er gekomen door een beperking van IRC. Toen ik op kot zat, was IRC nog in gebruik en zocht ik een nickname. Ergens vond ik het logisch om een naam te kiezen die totaal het tegenovergestelde betekende van wie/wat ik ben. En aangezien ik nogal vrij groot ben, en niet in een bos woon, was de nickname “boskabouter” vrij snel gevonden

“Aangezien ik niet in een bos woon”, mijn god. Andere kanshebbers waren ongetwijfeld: Hilari, Alfabee en Niet Slaapverwek.

Ik heb al zo vaak met mijn ogen gedraaid het laatste halfuur dat ik er koppijn van krijg, dus ik kap er mee. Je wint deze veldslag, ntone, maar de oorlog heb je al lang verloren.

Daarnet stond er iemand aan mijn bushalte een BiFi-worst te eten. Blijkt dat de tijd aan mijn bushalte is blijven stil staan in het jaar 1991. Hij had ook een rugzak mee, dus de kans is groot dat zijn Punica Oase fles daar in zat. Ik heb even overwogen om hem te vertellen dat dat spul kankerverwekkend is, maar hey, net zoals Sinterklaas, komt hij daar later zelf ook wel achter. Anyhoo, nu wil ik er ook één. Waar verkopen ze die dingen nog of heeft die kerel gewoon net zijn bunker verkocht?

Hoe grappig was die vorige aflevering van Temptation Island eigenlijk wel niet? Die kerel die eerst wat weigerde, maar dan uiteindelijk toch met dat mens in bed kroop, dat zagen we echt niet aankomen hoor! En Tamara die daar plots haar topje uitspeelde, howla zeg! En Mijn Restaurant was ook nog deftig, Peter Goossens boorde het hoofdgerecht van dat ene koppel volledig de grond in, ik dacht zelfs even dat hij ging overgeven! En die maitre d’ van het restaurant in Antwerpen, amaai zo’n roddelgat, daar gaan zeker nog hilarische gevolgen van komen, hoho!

Ik ga mij toch eens een tv moeten aanschaffen denk ik, want ik mis weer alle lollen. Doet er een Tamara mee in deze Temptation Island? In mijn hoofd wel.

De titel komt van mijn vrouwelijke collega. En ik weet eigenlijk zelfs ook niet meer waar het over ging. Misschien ging het echt wel over een vagina!

25 thoughts on ““Ze is nog mooier nat dan als ze droog is”

 1. Tags: Jean-Paul Belmondo, Barbara Gandolfi
  Gelezen: 20 | Genre: Blog | Prioriteit: normaal | Gezag: 3
  Bron: Brutin.be

  Mwaha. :)

  Ik weet niet wat ik ervoor heb moeten doen, maar ik sta er niet tussen, bij de mannen van nieuws.be.

 2. Mijn nicht van acht (of elf, ik vergeet het steeds. Iets erg minderjarig) leest mijn site ook, dus die moet ook kunnen volgen.

  Of weten achtjarigen tegenwoordig al wat een mut is? Nichtje?

 3. Proper dat, mij geen zuurstof wensen.
  Me dunkt dat laagdrempelig vertier overal hoortte zijn en dat het niet zo evident is om dezer dagen chte kwaliteit uit het net te vissen.
  Jammer dat het nog steeds makkelijker is om door het leven te gaan als spekschieter dan als oplossing.

  Nu ja, ik heb geen zuurstof tekort in elk geval: mijn Antwerpse nek zorgt er wel voor dat de bubble groot genoeg is…

 4. Pingback: Spekschieters | wann.es

 5. Ma vent, ik heb luidop moeten lachen met de volgende zaken:

  -“Die levenspad”.

  -Aangezien ik niet in een bos woon, mijn god. Andere kanshebbers waren ongetwijfeld: Hilari, Alfabee en Niet Slaapverwek.”

  Moet’k het in een excel bestandje gieten?

 6. brutin, hoe heb je deze kunnen laten schieten van ntone?

  “Als je al effe single bent, dan krijg je soms wel eens een opmerking als je wat ambetant loopt. Opmerkingen in die aard van Tijd dat gij nog nekeer van t grond gaat he.

  Wel, moest dat de oplossing zijn, dan was het leven gemakkelijk.
  Maar ik heb geen nood aan one night stands. Ik heb nood aan knuffels, begrip, warme kippevelmomenten samen. En die sex die zal daarna wel komen”

 7. Pingback: Love is all around - nat nat nat « Ziediswiedadieris

 8. Pingback: Ntone » Blog Archive » De week

 9. Pingback: Tweets that mention Brutin.be Ze is nog mooier nat dan als ze droog is -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *