Simple math is an oxymoron, whereas you’re just a moron.

Nog vier keer slapen en tis weekend! Als ik er mezelf op betrap die lol nog een keer te vertellen op een maandagmorgen, dan sla ik mezelf keihard op de neus. Stomme Tom.

De supermarkt is een enge plaats. Toen ik twee weken terug kiwi’s wou kopen, vond ik de kiwi-knop niet terug op de weegschaal. Weet u wat mijn eerste reactie was? “Hmm, zeker een technisch probleem”. Right Tom, het zou natuurlijk te vergezocht zijn om te veronderstellen dat kiwi’s gewoon per stuk verkocht worden. Hetzelfde met broodsnijmachines (Dat zal wel niet de correct term zijn, maar het is een machine en het snijdt en brood.), hoe op aarde slaagt een mens erin om dat brood in de machine te steken en vervolgens in tien seconden een broodzak over een metalen strijkplank te schuiven en te voorkomen dat het brood in dertig sneetjes uit elkaar valt? En waarom gebruiken mensen met zo’n talent dat niet voor nuttige dingen, zoals het oplossen van de armoede in de wereld of hoe je er voor kan zorgen dat je paraplu niet binnenstebuiten draait telkens je hem gebruikt. Ik heb vorige week trouwens een Ninja Umbrella besteld op internet. That’s right, ik heb een paraplu van vijftig dollar gekocht, maar hey, das nog steeds goedkoper dan uw ma en de paraplu pakt, euhm, minder plaats in. In mijn bed. Yeah, I got nothing. Unlike your momma. *cough*chlamydia*cough*. Ik ga die lollen echt nooit van mijn leven beu raken. IN TEGENSTELLING TOT UW MOEDER.

Kunnen we het nu eens over Het Vlaamsch Blogwezen hebben? Een nieuwe _kritische_ stem in de Vlaamse Blogosfeer die er voorlopig enkel nog maar in geslaagd is om beledigd te zijn door Huug zijn taalgebruik, Sven De Schutter een getalenteerde blogger te noemen (Iets wat ik al meer dan een jaar geleden heb gezegd. Maar dan anders.) en op de helft van zijn posts geen _comments_ toe te laten, wat raar lijkt, tot je beseft dat het grootste deel van zijn teksten bestaan uit links en quotes van andere bloggers. Neen? Ok dan.

En ze verkopen geen Rubik’s Cube in Bart Smit. Dus bespaar u de wandeling. En de schaamte wanneer je beseft dat je stond te dagdromen op de Barbie-verdieping en er mensen in de buurt zijn die dat hebben gezien. Het klinkt minder erg dan dat het was.

5 thoughts on “Simple math is an oxymoron, whereas you’re just a moron.

  1. Weest ne keer niet zo ongeduldig jong! Ne mens zo opjagen, gij. Ik ben nog maar pas begonnen, w beurt komt misschien ook nog eens… En, is’t waar, zijdegij zo nen bleiter? Nog 2 d’erbij en we kunnen kaarten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *